Mohlo by ísť o tehotenstvo?

31. jan 2022

Zdravím žienky , písala som už do intímnych zdravotných problémov no jedna pani napísala ze by mohlo ísť o začínajúce tehotenstvo co si o tom myslite? Toto je môj príspevok tam :

Pekný deň prajem ,, ešte sa mi to nestalo tak sa obraciam na Vás keďže môj lekár má momentálne dovolenku po ovulácii som mala pár dní sucho ako vždy.. No iba chvíľu a od vtedy mám taký biely krémový ale viac vodovy výtok ktorí sa nenatahuje ale je lepkavy teraz mám 5 dní do ms.. Iba sa chcem spýtať čo by to mohlo byť? Po prípade čo si mám zatiaľ vybrať v lekárni voľnopredajné kým sa môj Dr vrati. Za všetky odpovede vopred ďakujem.

luciah187
31. jan 2022

Ak ťa to nesvrbí tak podľa mňa zatiaľ v lekárni nič nepýtaj. Ja mám inak tiež, máličko, teraz som 7 dní po ovulácii, 6-7 dní do MS a už je to menej. Najviac som to mala také 3-4 dni po ovulácii, biely, jemne žltý, trochu lepivý. Ak ťa to nebolí nesvrbí, tak to sleduj a keď sa doktor vráti, tak zbehni. Možno to odíde samé. Niekde som čítala, že to môže byť po ovulácii. Ja to bežne nemávam, takže som zvedavá a o pár dní sa chystám robiť tehu test.

luciah187
31. jan 2022

Videla som, že v tej druhej diskusii ti baby písali rovnako. Takže tak.

autor
31. jan 2022

@luciah187 ideš robiť test ešte pred ms?

luciah187
31. jan 2022

asi áno, nie je to ideálne, ale ja som strašne zvedavý človek 🙂 tak 9 - 10 DPO už zvykne čosi ukázať. Skôr by som nerobila, škoda testov. Ale samozrejme je rozumnejšie počkať až do dňa MS a urobiť test vtedy, ak nepríde. Ale ja mám tento mesiac všetko trošku posunuté, tak to už asi tak dlho nevydržím :D

autor
31. jan 2022

@luciah187 no to poznám, tiež budem mat asi lepkave prsty😊 ale ja to asi budem musieť vydržať či príde alebo nepríde keďže najbližšie obchody sú dosť ďaleko 😁

autor
31. jan 2022

@luciah187 no ale daj vedieť ako si dopadla 🙂)

luciah187
31. jan 2022

Jasné chápem, ja testnem skôr aj preto, lebo užívam nejaké lieky a ak by som bola, nech to zistím čím skôr a môžem riešiť s lekárom, či sú tie lieky vhodné. Takže nie len zvedavosť, ale aj toto v mojom prípade. Oki dám 🙂 Podbruško ťa nepobolieva?

autor
31. jan 2022

@luciah187 vieš čo pichalo ma v ňom pred tým potom to prestalo a dnes som začala iba taky tlak cítiť na jednom mieste inak nič podozrivé.. Ty si na tom ako?

luciah187
31. jan 2022

Mna dosť pobolievalo, myslím, že to bolo v piatok, čiže okolo 4-5 DPO. Teraz cítim sem tam niečo.

autor
31. jan 2022

@luciah187 ja už som bola dva krát tehotná, bohužiaľ neúspešne a pri oboch tehotenstvach som mala pri uhniezdovani bud hnedý výtok alebo červený..xo je pri uhniezdovani normálne no twraz nič také tak ja neviem či môže byť pri uhniezdenie aj žiadny taky výtok

luciah187
31. jan 2022

Ja už som tiež bola dvakrát, avšak nezdá sa mi, že by som mala červený či hnedý výtok. Nemyslím si, že je to nutnosť, ale môžem sa mýliť. Skúsim to pohľadať.

autor
31. jan 2022

@luciah187 obe tehotenstva si ukončila v poriadku? 🙂

luciah187
31. jan 2022

Áno, našťastie áno 🙂

autor
31. jan 2022

@luciah187 no snáď sa zadarí už aj mne 🙂

mer12
31. jan 2022

Veru, že ja som mala taký výtok pri prvom tehotenstve hneď od ovulácie tak sa vám možno teda podarilo. A čo sa týka toho pri uhniezovani pri prvom som nemala, teraz taký svetlo hnedý,ružový...môže a nemusí byť.

luciah187
31. jan 2022

@mer12 myslíš taký biely až žltkavý jemne lepivý? Ja som mala teraz 3-4 DPO, za bežného stavu taký nemávam.
Áno vďaka za potvrdenie, aj mne sa zdá, že som pri oboch nemala žiadny hnedý ani červený. Ako sa poznám by ma to riadne vyplašilo, takže by som si to určite pamätala.
V akom štádiu tehotenstva si?

luciah187
31. jan 2022

Držím palce, aby sa ti podarilo 🤞🤞🤞

mer12
31. jan 2022

@luciah187 ja som mala biely, lepivy, do žltá tuším nebol, ale je to už dávnejšie ( 2 roky), teraz nemám taky, ale zas som mala teda ten hnedý/ ružový, tiež ma to vyplasilo, ale mala som ho len 1 deň a odvtedy nič...momentálne som ešte len 5+3

luciah187
31. jan 2022

@mer12 oki, ten môj je tiež skôr biely, ale raz ráno sa mi zdalo trolilinku do žlta, ale to len minimálne. Tak nech ti všetko dobre dopadne. Mňa občas bruško pobolieva, ale to môže byť hocičo.

nevenka
31. jan 2022

@luciah187 prosim, co beries, ak sa mozem opytat? Som na tom rovnako...

mer12
31. jan 2022

@luciah187 veru môže byť, mňa doteraz pobolieva sem tam, je pravda,že bolelo viac a pomaličky to prestáva

luciah187
31. jan 2022

@nevenka detralex a ascorutin na cievy, ak myslis tie lieky co som spominala ze uzivam…

luciah187
31. jan 2022

@mer12 tak aj mna, v piatok vela, teraz uz len obcas

jaja875
1. feb 2022

Ahojte nechcem zasahovať do debaty ale chcela by som sa spýtať či nemala niektorá z vás ružovy výtok v čase meskajucej MS ( MS mešká 2 dní) . Mám sem tam také bolesti ako keby mala prísť ale je to len ten výtok. S priateľom sa snažíme o bábätko a bojím sa sklamania z testu ale zajtra si ho kúpim len že či nemala niektorá z vás takyto problém. Ďakujem 🙂

autor
2. feb 2022

@jaja875 ja som ho mala a znacilo to uhniezdovanie 🙂

danielinaa
2. feb 2022

To co opisuje je podla mna standardny poovulacny hlien, lepkavy a biely kremovy, ako nivea, moze ho byt hodne, ale stale je to poovulacny hlien. Pockaj ci pridu kramy, ak nie, urob si test. 🙂

jankaropy
13. mar 2023

@mer12 ahoj,mozem sa opytat, v prvom tehotenstve ti vytok zacal inokedy ako v druhom?

mer12
15. mar 2023

@jankaropy ahoj, myslím, ze to bolo cca narovnako

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre