kamaratka mi povedala ze sa jej priatel urobil na brucho ale ona si to rukou strčila dnuka a on jej to vsunul dalej ked znova pokračovali može byt stoho tehotna 😲
😀 😀
kks, to čo za "techniky" pri sexe?
to malo aký význam - na brucho, potom prenos rukou dnu + ešte hlbšie zastrčenie jej ruky priateľom 😕 😀 😀 😀
to nevymyslíš- to je život 😀 😀 😀
nooo, dávala by som si pozor
keď sú takí kreatívni, možno aj ich pohl. bunky budú - a predsa sa uchytí 😀 😀 😀 😉
aano aaano dnes je presne polovica prazdnin za vami deti...."uz len mesiac " a konecne idete do skoly lebo toto sa tu neda 😝 potom v skole mozte zastrkovat ruky pod lavicu
teliatka,sa nudíte?? 😝 😝 😝
Ahaaa tak preto trvalo niekolko rokov kym som otehotnela....takto sa to robi.... no clovek sa uci cely zivot
hej 100% je tehu po tomto vsetkom ,priatel nech setri na potrat 😀
a kamarátka ti určite tiež povedala, že sa TY máš na to opýtať celého sveta 😀 😀 😀 ach, deťúrence 😝 😝 😝
čo dodať? sexuálna kreativita nepozná hranice.... alebo žeby pokus o najabsurdnejší spôsob splodenia potomka ? 😕
Báť sa nemusí, ale nabudúce to treba hlbšie vsunúť do konečníka. Potom sa to určite podarí. Držím palce!!!!
no tiez by ste si kocky nemuseli robit tolko srandy 😀 a je pekne ze sa aspon obratila na´skusenejsie ak sa nemala koho opytat...ale tiez mi to pride ako hovadina esteze mame internet a tam uz si vsetci precitaju vsetko o vsetkom a ked kamoska nevie odpovede na otazky tak by nemala ani sexovat...
Ak si tu ruku neoblizla, tak urcite nie... 😝
@sissy27 tu na koni je vela mamičiek,ktoré praktizujú tzv prstíkovú metódu.nebudem rozvádzať.je rovnako bizardná ako otazka hore.takže či slečna alebo ešte len dieťa,aj tu sa nájdu o dosť staršie,ktoré by už rozum mať mali ale občas trepnú sprostosť.
Ta otázka mi pripomína tie časopisy co som čítala ked som mala 14
ja na jej mieste pri takychto praktikach by som bala, ci neotehotnel aj jej partner 😀 lebo pri tak slabych znalostiach sexualnej vychovy nic nie je nemozne 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
och bože, prázdniny... radšej čítajte náučnú literatúru miesto sexu, sa dozviete kopec zaujímavých vecí... napr. že spermie majú na vzduchu len veľmi krátku životnosť, ale na druhej strane nič nie je nemožné... ale teda kamoška asi očividne tehotná byť chce a chlapec zas až tak veľmi nie 😀