Ahojte baby prosím vás o Váš názor na moju situáciu , foto pridám . Myslite že som mohla v ten deň otehotnieť (deň ktorý je zakrúžkovany na foto )?🤔 ….príznaky mám už asi 8-9 deň (bolesť prs , naliate prsia , pichanie a tlak v podbrušku)
Ďakujem za každý názor 🙂
😀😀 ja som toho príkladom, som v 10.tt 🩷
Autorka samozrejme že telefón a aplikácia vôbec nevie ako pracuje tvoje telo a kedy naozaj k ovulácii dochádza. Takže ťažko odpovedať na tvoju otázku. Ak by to ale bolo takto ako je uvedené v appke, že sex ste mali len 7 dni pred ovuláciou a potom už nie tak tehotná zrejme nebudes. Toľko spermie nevydržia “čakať na vajíčko.
@ivka7_7_7 Ahoj, no ja som otehotnela presne v 7.den , ako mas ty zakruzkovany :D
Miesto polemizovania a identifikovania príznakov, ktoré môžu ale aj nemusia súvisieť s tehotenstvom, si si už dávno mohla urobiť test a vedela by si, na com si..
Áno, pri nechránenom styku mohla.
MS prišla . Tak snáď tento mesiac cez ovulku sa zadarí 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ivka7_7_7 mohla. To, že ti aplikácia píše ovuláciu 18. neznamená, že to tak musí byť. Kľudne sa ti mohla posunúť a mala si ju o týždeň skôr. Sprav si test a uvidíš 🙂