Ahojte žienky 🙏🏻 prosila by som vás o názor.
S priateľom plánujeme bábo a chcem sa spýtať či takto nejaká otehotnela..s priateľom sme mali sex spravil sa do mňa, no na druhy deň som hneď dostala svoje dni 😅 tak či je nejaká možnosť aby som ostala tehotná, alebo skôr nulová možnosť. Ďakujem
Ak planujete dieta, tak si aj nastuduj, kedy mozes otehotniet a ako odsledovat ovulaciu
Nepýtala si sa to uz včera? Pokiaľ nemáš ovu tak nemáš z čoho ako otehu
Naštuduj si bazálnu teplotu a kontroluje ovulačnými testami odsleduj si aspoň 2 cykly aby si vedela kedy je najvyššia pravdepodobnosť otehotnenia u teba.A pred ms je nulová šanca otehotnieť.Keď luteálka by mala trvať 14dní to jest od ovulácie nastáva menzes a ak otehotnieš tak nepríde menzes ale budeš mať pozitívne hcg testy.Ak máš pravidelnú ms vždy na rovnaký počet dc menzes tak si vieš odrátať 14dní a to je ovulačné obdobie ktoré sa pohybuje od 3-5dní ktoré sa oplatí snažiť ak chcete bábo.
Nulová šanca. Ide o to koľko máš dlhý ciklys a podľa toho vieš cca kedy máš ovi a vtedy sa snažiť samozrejme keď sa snažíte môžete ísť na plno hoc kedy aj deň pred ms
Sancia nie je nulova ako ti tu pisu, ale je velmi velmi mala.
Hm, ja som tak otehotnela 4 krát . Deň pred krámami. Takže môžeš, ale aj nemusíš 😊
@21katus05 To vážne? Lebo každá mi tu píše, že to je nereálne, tak zato sa pýtam či si tak naozaj 4x otehotnela 😳
Prosím ťa koľko máš rokov? Dostaneš normálnu menštruáciu, keď ti odchadza vajíčko a vystelka... tak ako by si mohla otehotnieť?🤔
Ja som tak naozaj , prvý krát náhoda ,len som si to zapisovala ,druhý krát som mala pred krámami asi 6 dní ale po sexe na ďalší deň som ich dostala skorej a otehotnela som. Sex pred tým nebol . Ani potom . A posledné dve som išla na istotu už 😊
@21katus05 Noo, tak snáď to bude aj náš prípad 😊
@bessdonna vajicko sa sporadicky vie uvolnit aj silnym orgazmom alebo den pred menstruaciou. Cize odide "stare" vajicko spred dvoch tyzdnov, ale to nove este nie je tak daleko, ze by ho menstruacia vzala zo sebou- vajicko putuje do maternice minimalne 7-10dni. Je to mala sanca, ale je....
@21katus05 samozrejme ...vajíčko sa môže uvoľniť kedykoľvek a aj viac x mesačne.Otehotnela som 3-4 dní pred menzesom viem to 100%, lebo sme mali sex iba raz muž bol preč a cyklus 29 dňový predtým sme sa 2 r snažili najviac okolo ovu a mozno to bola chyba
Veď aj Jonas mal metódu kedy ženy otehotneli počas menzesu predtým, potom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
b je správne.... nulová možnosť.