Mohla som tak rýchlo otehotnieť?

11. dec 2023

Ahojte 17.11 mi začala ms . 22.11 som zo zdravotných dôvodov vysadila HAK a 25.11 došlo jednodňové krvácanie.. už tretí dní mam bolesti pod bruškom ako na MS . Ale.. robila som si tehotenský test ( mala som doma ešte z predošlého tehu) a boli tam dve čiarky. Nechápem.. ešte som sa s tým nestretla aby tak rýchlo žena otehotnela ? Keď sme chceli prvé babo otehotnela som po 8 mesiacoch od vysadenia HAK a ani po vysadeni som ziadne bolesti nemala. Je možné že išlo o chybný test a to co cítim sú len PMS?
Samozrejme pôjdem aj k dr ale až vo štvrtok ..

anjelicek26
11. dec 2023

Tak to je prakticky nemozne, otazne je samozrejme, ake boli tie - zdravotne dovody - vysadenia... ak si vysadila, kvoli kombinacii ci uzivaniu inych liekov, tak uz dlhsie mohla bty HAK neucinna...skus dat foto toho testu... pretoze ak si mala 25.11 MS dajme tomu, tak nemozes mat nijakovsky uz dve ciarky na teste... na lekarku mas este kopu casu, pockaj, ci tie testy fakt budu silniet...

selena_luna
11. dec 2023

@anjelicek26 a ak prebehla ovulacia ze hned po tom krvacani? To by mohol byt test pozitivny, nie? Akoze telo moze zareagovat uplne hocako po vysadeni hak.
Autorka skus sa otestovat viacerymi testami roznych znaciek, aby si vylucila chybu jednej znacky a sarze. Odporucam clearblue digitalny s ukazovanim tyzdnov. Daj vediet.

autor
11. dec 2023

@anjelicek26 brala som 2 týždne antibiotika amoksiklav ktoré mi nepomohli .. potom som šla k dr a dala mi ďalšie antibiotika ciphin a trifed sirup..

autor
11. dec 2023

@anjelicek26 tak ja tu ms z 25.11 volám vyvolané krvácanie 😆 automaticky po vysadeni sa dostaví.. to bolo len jednodňové..

autor
11. dec 2023

@selena_luna áno určite skusim..

anjelicek26
11. dec 2023

AK si brala antibiotika,tak uz vtedy nemusela hak fungovat...

autor
11. dec 2023

@anjelicek26 tak ale na druhej stane ak by som už bola tehotná tak by ta normálna 5 dňová MS toho 17.11 nedošla, nie?
Druhému bábätku by sme sa potesili chceli sme ale nejako sa nevieme odhodlat😀 tak uvidíme co bude, bude 🙂

zanzilady
12. dec 2023

Som zvedavá ako tento príbeh dopadne, určite daj vedieť ak budeš robiť dalsi test

anjelicek26
12. dec 2023

Tazko povedat veru, urcite si sprav dalsi test a daj vediet. Niekedy to veru vyjde uz pri prvej myslienke na tehu 😍

autor
12. dec 2023

@zanzilady jasne ze dám 🙂 počkám 2-3 dní ci náhodou nepríde MS a potom to budem riešiť..

arasidka123
12. dec 2023

Veru mohla...mne sa tiež tak podarilo asi dva týždne po poslednej tabletke a teraz mám doma 14 mesačnú slečnu 😃

autor
12. dec 2023

@arasidka123 a ako si to potom zistila? vlastne že ti mešká alebo ako predpokladám ze po vysadeni si mala rozhodeny cyklus.

maryetta
12. dec 2023

Ja som sice hak nebrala. Ale takto sme prisli ku tretiemu babatku 🙂 ze som brala atb. Posunulo mi to cyklus 🙂
Takze skus ozaj o 2-3dni test a uz budes vidiet na isto.

autor
12. dec 2023

@maryetta faaakt..?

autor
12. dec 2023

Ale tak každá sme iná, uvidíme

maryetta
12. dec 2023

Ano fakt 🙂

autor
12. dec 2023

@maryetta tak hlavne ze všetko dobre dopadlo .. uvidíme co ja ..😏😀

autor
12. dec 2023

Ale ta neistota tie bolesti pod bruškom ako by som mala dostať každu chvilu,všade chodím s tamponmi v kabele, že čo ak dostanem 🥲

autor
12. dec 2023

Ak niesom tehotna teraz ani neviem kedy budem mat ovulaciu kedy plodné, neplodné dní a tak.😏

ailiba
12. dec 2023

Praveze po vysadeni mozes velmi rychlo otehotniet, lebo mas rozhadzany cyklus. Podla mna je to mozne.... Treba este pockat a uvidis.

autor
12. dec 2023

@ailiba no len teda ja neviem načo mam čakať. Keďže neviem kedy mam dostat MS čiže nebudem ani vedieť ze mi možno mešká 😏

autor
12. dec 2023

A ak som vysadila hak toho 22.11 asi nasledujúce 10 dní sme si nedávali pozor myslela som si ze majú ešte nejakú účinnosť. Za tie 10 dní sme mali sex tak 4-5x.

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
12. dec 2023

Tak ale to by mi niečo bolo už si myslím nakoľko v prvom tehu som už v 6 týždni nemohla cítiť mäso, ani silné vône zo všetkého ma napínalo a teraz absolútne nič len tie bolesti v podbrusku a ako som už písala ja ani neviem na com som neviem si odsledovat ci mi mešká keďže to určite bude cele rozhádzané teraz

autor
12. dec 2023

A ten pozitívny test podľa mňa už bol zlý . Kupovala som ho vyše pred 5 rokmi ( na zistenie predošlého tehu)

oblecenie99
12. dec 2023

Roky rokúce som brala HAK, vysadila, a hneď v prvý cyklus po vysadení sa zadarilo, dokonca na ten jeden prvý a posledný pokus 😁

nafka0483
12. dec 2023

Zavolaj lekarovi, vysvetli situacih, vezme ti krv, urobi sono a posudi co dalej.

ailiba
12. dec 2023

No, na to, ci bude test silniet. Skus znovu otestovat za dva dni. A potom by som este aspon tyzden pockala a objednala sa k lekarovi.

autor
12. dec 2023

@oblecenie99 aký cyklus máš na mysli? Myslíš to krvácanie z vysadenia hak. Alebo už normálnu menštruačný cyklus ( ktorý som ja ešte nemala?)

oblecenie99
12. dec 2023

Ja som dobrala poslednú tabletku, a vidíš, teraz keď píšem, tak si spomínam, ze vlastne mi normálne prišla menštruácia po vysadení a ďalšia už nie, lebo som bola tehotná 🤷

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre