Mohla som prekonať samovoľný potrat?

isabel11163
7. jan 2013

Ahojte dievčatá,vopred ďakujem za vaše odpovede..poslednú menštruáciu som mala 28 novembra..mám 31 dňový cyklus pravidelný.. keď mi mrcha meškala 7 dní urobila som si 2 testy rapid clear a oba boli slabo pozitívne..potom som si robila ďalšie 2 iné a tie vyšli negatívne..keďže pracujem v zdravotníctve šla som za jednou gynekologičkou po známosti (lebo bol víkend) tá ma prezrela a povedala že zatiaľ nič nevidí..dala som si pichnúť Agolutin a v ten deň som začala špiniť.. neskôr už bola vložka úplne čistá to bolo v sobotu..a včera večer som začala slabo krvácať.. no dnes už krvácam viac než dosť a mám aj dosť zvláštne zrazeniny..iné než obvykle...ja mávam vždy silnú menštruácii ale takéto zrazeniny som ešte nemala.. tak ma napadlo či to náhodou nemohol byť aj potrat aj keď viem že agolutin by len pomohol plodu poriadne sa zahniezdiť.. nerozumiem tomu a trápim sa preto...nebolo by to síce plánované tehotenstvo ale to by nevadilo dieťa je predsa ten najkrajší dar aký žena môže dostať...

zanka1689
7. jan 2013

@isabel11163 Ahoj no ja ti presne neviem povedat ci to mohol by t potrat ale ja si myslim ze mozno takto sa ti zacina tehotenstvo lebo mala som jednu kamaratku a mala podobny pripad a nakoniec sme oslavili ze je tehotna 🙂 No ja mam zase dalsi problem poslednu menstruaciu som mala 06.11.2012 o dietatko sme sa pokusali 11.12.2012 na druhy den som mala bolesti hlavy a zavraty....... ☹ No dnes je 07.01.2013 a ja menstruaciu nemam stale 😒 Pri mojej lekarke som bola uz 2krat a ona tam nic nevidiii tak ja uz neviem ci som tehotna alebo nie porad ked nieco si uz take pocula heheh 🙂

lili_mia
7. jan 2013

@zanka1689 gestačný vak je vidieť okolo 5tého týždňa, zhruba o týždeň sa dá vidieť nejaké mini 🙂 žlté teliesko neviem odkedy vidieť .. ešte je skoro, počkaj cca 3týždne

zanka1689
7. jan 2013

hm ked ja s auz neviem dockat ja ani nespim som chora neberiem ziadne tabletky lebo nechcem diatatku poskodit ak som tehotna ona mi brala aj krv na hormony a povedala mi ze mam nedostatok hormonnov na to aby som mala krami ale o tehotenstve ani zmienka 😒

isabel11163
autor
7. jan 2013

@zanka1689 a tehu test si si nerobila ?? ako to že ti brala krv a agolutin ti nepichla aby ti ak tak vyvolala menzes ??

zanka1689
7. jan 2013

ano robila som si test ale ten mi ukazal 1palicku no a menstruaciu mi nevivolala a ani otom nebola rec

isabel11163
autor
7. jan 2013

@zanka1689 keď pôjdeš na kontrolu tak sa jej nato popýtaj.. ale už je to asi dosť dlho nato aby bol test negat.. každopádne prajem ti aby si mala bábätko 🙂

zanka1689
7. jan 2013

no uz je to 27dni po nechranenom sexe a ja neviem nic ☹ jasne popitam sa no ale ja sa uz tam hanbim chodut tolko pytat ci som ci nie lebo ona tam vobec nic nevidi a naposledy som tam bola vo stvrtok a nic nevidela stale ja uz neviem

isabel11163
autor
7. jan 2013

@zanka1689 nemáš sa prečo hanbiť pretože to je chyba lekárky že ťa dostatočne neinformovala..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre