Chcela by som sa spýtať,môžem biť tehotná ak som mala sex počas menstruacie? hneď potom o dva dni skončila.. a mala som bolesti v podbrusku A od vtedy mám nejaký čudný výtok taký hustý a skôr trošku sfarbeny do zlta. A hrozne nafuknute brucho.. mali ste niektorá takéto príznaky? Ale ako je možné že by som bola keď to bolo počas ms? Ďakujem za radi 😊🙂
@anulienka123 áno, môžeš otehotnieť aj počas MS. Výtok môže byť príčina aj ochorenia. Ja som mala špinenie na začiatku tehotenstva.
@lula313 ďakujem 😊
Ahojte baby😊 chcela by som sa spytat....minuli mesiac som dostala menstruaciu a trvali mi asi cca 4 dni mavam 5 az 6 dni tento mesiac mi prisli 25.9.a prvy den tak normalka no na druhy den uz slabe krvacanie a na treti iba spinenie viete nejako poradit co by to mohlo byt? tak sa pytam tu vas
@martina3687 už spinim aj ja 😕
@anulienka123 skus ísť k Dr. Nič za to nedáš a aspoň si budeš istá. Mne nasadili Duphaston na udržanie tehotenstva. No môže to byť aj nejaké ochorenie. Tak nechas istotu zajdi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anulienka123 skôr ten výtok je z toho, ze si mohla niečo chytit. Krv z maternice nesie so sebou kopec choroboplodnych zárodkov, ktoré môžu vyvolat zapal, rovnako je vtedy telo oslabené(kamoska má muza gynekológa a on vtedy sex neodporúča).. tebou popisovanej priznaky môžu byt aj predzvesťou ovulácie.. takze zbytočne nestresuj..