Mohla som otehotnieť z kvapiek lásky?

zoja34
17. jan 2022

Ahojte Baby, mám problém chcela by som sa vás opýtať či niektorá z vás otehotnela z “kvapociek lásky “ lebo mi meškajú 2.5 týždňa a prijatel sa do mňa neurobil to viem isto ku gynekológovi idem o dva dni má ešte dovolenku len do vtedy chcem vedieť , či je nejaká šanca ?dakujem

marryen
17. jan 2022

@zoja34 test si si robila?

nelca84
17. jan 2022

@zoja34 jasne, ze mohla a sanca je dost velka si myslim. Nas prerusovany sex bude mat zachvilu 16 rokov 😀

jaskolka
17. jan 2022

Test? Keď 2,5 týždňa mešká menzes, tak prvé čo robím (ak som sexuálne aktívna)je tehotensky test a netreba sa mi ani pýtať na to.
A ano, je možné, že si otehotnela aj z "kvapiek lásky"

zoja34
autor
17. jan 2022

@jaskolka test som si robila teraz ráno už tretí pred týždňom som si robila dva a negatívne tak hádam bude vsetko ok

foterlotor
17. jan 2022

Mňa by zaujímalo, odkiaľ berieš tú istotu? Pokiaľ to teba pustil čo i len kvapku, stačí to na otehotnenie. A tú kvapku ani nezistíš, že máš v sebe. Zdá sa mi to zvláštne, že toto treba niekomu vysvetlovať...

jaskolka
17. jan 2022

@zoja34 to si mala spomenúť hneď v úvodnom príspevku. Môžeš mať aj iné veci, pre ktoré mešká menzes (cysta). Ale všetko je len tipovanie. Takže jedine gynekológ už ti povie viac.
Pri takom dlhom meškani už by si mala koľajnice, takže tehotná zrejme nebudeš.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre