Poslednú menštruáciu som si musela odsunúť kvôli našej svadbe, vysadila som tabletky po 3dnoch užívania-hned po svadbe…už sú to 2 týždne, menstruacia nikde, včera som si kúpila test, len zo zvedavosti a sú tam koľajnice jak hrom. Som v maximálnom soku, minuly mesiac sme si dávali pozor s tehotenstvom som vôbec nerátala. Myslite že 2 čiarky tam su kvôli tým tabletkám? Objednaná som k doktorke “az” budúci týždeň, dnes bola na telefóne už len sestrička, nestihla som doktorku. Ak tu je nejak gynekologička a vedela by mi odpovedať, bola by som vdacna 🙏
Nie, tehotná si bola už pred svadbou.
Nie, 2 ciarky tam nie su kvoli tabletkam. Dve ciarky su tam kvoli tomu, ze si mala nechraneny pohlavny styk.
Nemame presne info o tvojom cykle, kedy si zacala brat Norethisteron, atd. takze tazko sa k tomu vyjadrit no ovulacia mohla prebehnut aj pocas bratia tabletiek.
Áno, napadlo mi, že tehotná som musela byt už pred tabletkami na oddialenie, no nečakala som, v tom mesiaci sme spali spolu jeden jediný krat, boli sme od seba 3 týždne a styk sme mali krátko po menstrucacii, ovulaciu mávam tak 16-17den mám to odsledovane mávam aj ciry výtok, už som 2 krat normálne plánované otehotnela, preto sa nad tým celým šokované cudujem. Nečakala som to vôbec. Po vysadení liekov sme už styk normale mali, ale to pochybujem, že po 2 týždňoch by som mala take silne čiarky. Tak počkám na kontrolu. Ďakujem
Tiež som tieto tabletky užívala keďže sme išli na dovolenku oddialila som si MS potom som lieky vysadila normálne mi ale menštruácia prišla a bola som tehotná už 😂😉takže máme pekný darček z dovolenky
@kvetinka1918 odpadnem 🙈 ja som veľmi zvedavá či naozaj som… proste mne to nijako nevychádza
Urcite nie su kvoli tym tabletkam, lebo som sa to pytala priamo gynekologa, tiez sa mi stalo nieco podobne, tretie dieta 🙂
Môže to byť aj darček svadobnej noci 🙂 po 2 týždňoch test už ukáže 🙂 uvidíš po gyn vyšetrení, tak sa to objasní.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Noretisteron neovplyvnuje vysledok tehotenskeho testu