Dobry den, chcem sa opýtat Vás mile dievcata či ma niekto s tymto nejaku skúsenosť 🙂 . Mala som nechránený sex s priatelom 2 dni po skonceni menstruacie a chcem vediet ci sa mohlo stat ze som otehotnela 😅 (moc by som si to priala )podla neplodných dní to nezistim kedze nemam pravidelny cyklus od kedy som použivala Injekcnu ANTIKONCEPCIU a len pre info vraj to trva dlho otehotniet ak vysadite tuto formu antikoncepcie 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Dakujem vopred za odpovede a rady 😵 😵 😵
kedykolvek, ked mas plodne dni, mozes otehotniet. A nie je pravidlo, ze musia byt zorvna v strede cyklu, takze ak si ich mala dva dni po skonceni menzesu, tak mozes byt tehotna
mavam take cudne bolesti v podbrusku a tez mensi tlak, k tomu chodim castejsie cikat 🙂 ja som brala mercilon ale bola som chora tak som musela brat aj antibiotika no a neskor som hak vysadika koli vedlajsim ucinkom 😒 😒 ale zaujima ma ci sa to da kedze nemam prehlad o mojom cykle 😅
Aj ja som pravdepodobne otehotnela 4 den menstruacie. Je to parada. 🙂
aduskatt- aj napriek tomu ze som rok uzivala hak Depo Injekcnu antikoncepciu? Ta je znama tym ze zene pozastavi menstruacny cyklus, ale tiez nechapem ze hned ako som prestala s Hak Injekciou som po mesiaci dostala normalnu Menstruaciu ktora trvala 5 dnii co je nezvycajne lebo som si myslela ze ju nedostanem 🙂 takze je mozne ze som v tom 😨 😨
Mohla si, aj mne sa tak posarilo 🙂
ja som takto prišla k 2 synom 🙂 ale ja mám pravidelnú mrchu,takže ja som vedela,že možno to vyjde 😉
@sadic tak urcie este pockaj,ja som,nevedeka,ze som tehotna a testbsom,sibrobila asi az ked som,bola v 6.7,tyzdni 🙂).
ale pri malej som,uz mala pravidelnu,to som si robila 4 dni po tom,co nedorazila,takze by som pockala,a spravila si na taky 19.-20.den od predpokladaneho otehotnenia. Tak si,myslim..
este skoro si myslim pockam do MS. 🙂
Lebo mne sa podarilo otehotniet tesne pred menzesom,asi den-dva pred nim.menzes bol,Len trochu iny.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sadic Ahoj🙂 otehotniet podstate mozes hocikedy, ale kvoli comu simyslis ze by si bola?🙂 ja si myslikm ze musis pockat chvilku lebo to je skoro o tom povazovat 🙂 pri kazdom HAK sa da dlho otehotniet no niekomu nie🙂 ja som prvy krat bola ze som ktomu aj brala🙂 ale tak umrelo mi babo teraz neberem a prave cakam ze asi sa so mnou nieco deje🙂