Ahojte kočky, mám takú otázku .. Vysadila som antikoncepciu, snažila som sa kontrolovať si kedy mám ovuláciu a v deň ovulácie som mala nechránený styk. Avšak partner sa do mňa neurobil, je však možné, že tesne pred vyvrcholením sa do mňa predsa len dostala nejaká "kvapôčka" ktorá vzhľadom na to, že som mala v ten deň/v tie dni mať ovuláciu, nejako uchytila?
podľa rôznych kalkulačiek, ktoré som našla na nete mi vyšlo, že tesť si mám robiť najskôr po 15.novembri .. ďakujem za odpovede 🙂
To je fakt vo hviezdach.
tak keď si vedela že máš plodne dni načo nechránený styk?? aby si teraz stresovala??? 😅 😅 😅 😅
mozes na nemusis 50:50. mozno v zivote neotehotnejes..nikto nevie.ani modry kon!
a zvlastne ze mas nechraneny styk a hned sa bezis registrovat na MK 🙂
a keď sa do teba "neurobil", načo sa stresuješ akože? (aj tak môžeš byť tehu)
a akože sa hráš, že si sa sledovala, kedy budeš mať plodné dni a potom šup na to?
a potom "nechceš, aby došla mrcha"?
chápem správne?
tak čo vlastne chceš?
veď ak chceš dieťa, mal sa "do teba urobiť" 😝
príde mi to chaotické
rozporuplné
zavádzajúce
= dieťa zrejme nechceš, tak to zaobaľuješ
ale bohužiaľ, cez monitor tu nerobíme sono ani tehu testy
Myslim že skor nie ako ano...aj ked stať sa može všeličo..... 😕 .a prečo si partner daval pozor ked chceš byť vlastne tehotna???? 😕 😀
ženy chcem počuť aj ja názor. Priateľ si nedal pozor deň pred tým ako som dostala mrchu. Užila som tabletku po, no minulý týždeň som mala dostať opat po mesiaci a nič, mám obavy kúpiť si test.
ďakujem, napíšem o týždeň
skus si kludne dat test aj skor, mne vysiel uz skor.. ale ak to nedal dnu tak skor moc nedufaj..
Poznam asi tri pripady otehotnenia z kvapky lasky 🙂 Tiez si mysleli, ze aa cas vytiahol 😉
@majka_3 ale ved ja nestresujem preto, že by som nechcela byt tehotna, práve naopak, to stresovanie som myslela v tom zmysle, ze iba premyslam o tom ci sa nieco ujalo alebo nie ..
@macamac vsak ked chcem byt tehotna, tak asi by som si mala sledovat plodne dni a ovulaciu a vtedy "sup na to" nie?
pochopila si to správe az na to, ze neviem nijako vyargumentovat prečo sa do mna neurobil,
ale aj tak dakujem vsetkym za reakcie, napíšem o týždeň
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Do 15. si citaj z kristalovej gule. Mas to to iste ako ked sa budes pytat tu.
Mozes byt tehotna, na to staci jedna spermia v tom spravnom case na tom spravnom mieste. A nemusis byt tehotna, lebo ziadna spermia sa nedostavila na to spravne miesto v tom spravnom case.