Mohla sa stať nehoda?

1. okt 2024

Dobrý večer. Prosím Vás, moj frajer včera sme chceli mať sex. 2x do mna vnikol a vzápätí sme si uvedomili, že sme si nedali kondóm. Prestali sme. Len ja mam mat v tomto čase ovulaciu. Tak sa bojím. Ešte sme len chceli mať sex, aby ste tomu rozumeli dvakrát vnikol a hneď nás to napadlo. Vždy sa chránime, len to prišlo tak rýchlo a spontánne. A potom sme už nepokracovali resp. už nezačali mať znovu sex lebo sme zistili, že už nemáme kondóm. Takže pre istotu. Len sa bojím, že keď nechranene dva razy vnikol, či sa nemohla stať nehoda. Lebo naozaj si vždy dávame pozor, predsa len sme mladí a dieťa neplánujeme. Ďakujem.

autor
1. okt 2024

Hlaveň tie kvapky lásky to sa bojím, lebo vyvrcholenie samozrejme nebolo, keďže sme nepokracovali

pinkmamba
1. okt 2024

neboj sa nie si tehotná

ankare
1. okt 2024

Nie, nie si tehotná. Keď nedošlo ku ejakulácii, je veľmi malá šanca otehotnieť.

autor
1. okt 2024

@ankare prosím Vás a tie kvapky lásky? Nevyznám sa v tom. Mam 19rokov a s frajerom vždy používame kondóm. Toto sa stalo prvýkrát a bojím sa.

ankare
1. okt 2024

To by bolo veľmi málo pravdepodobné. Neboj. Nabudúce,keď nebudete mať kondom, radšej sa urobte mimo.

autor
1. okt 2024

@ankare ved preto hneď sme prestali a teda ani nepokracovali. Predsa len nebudeme zbytočne riskovať problém. Len som sa zľakla a začala všeličo čítať. A menštruáciu mavam na 28 deň takže by som mala mat ovulaciu a toto sa stalo včera.

ada510
1. okt 2024

Za mňa aj ako zdravotnika nie keď 2x a hneď ste sa uvedomili zbytocne sa nestresuj ...nabudúce kondómy alebo niečo iné...

autor
1. okt 2024

@ada510 ďakujem. Áno vždy sme s kondómom. Len teraz ako som písala to bolo rýchle ale hneď sme prestali. Samozrejme sa snažíme mat hlavu na krku.

natuliatko777
1. okt 2024

@ankare ja som z tych akoze kvapok lasky teraz ostala tehotna nakolko babo druhe sme planovali az ked sa nastahujeme do svojho .. a to sme nemali ani prerusovany styk a sex za cely moj mesiac tri krat a cez plodne dni sme nemali lebo som vzdy mavala od porodu neuveritelne bolesti viac ako pri ms .. takze ja som to hovorila aj dr a povedala ze sme vysoko kompatibilni a uz len z toho ze on vlhne a v tej jednej kvapocke moze byt aj 1000000 spermii .. vzdy som si myslela ze to nemoze byt pravda ale mne sa to teraz stalo ale tak mi sa tesime asi narozdiel od autorky

ankare
1. okt 2024

@natuliatko777 wau... Ako sa k Vám pekne vypýtala dušička 🥰 gratulujem a veľa zdravia prajem! 🥰

natuliatko777
1. okt 2024

@ankare ja si myslim ze to sa ku nam pridava nasa prva dcerka o ktoru sme prisli v 21tt a tak aj sami tomu nemozeme uverit ze sa to stalo a ze sa to deje ale tak velmi sa tesime 🥰 a to som isla k dr s tym ze mam pozitivne testy ale tehotna som isto neni ze isto mam cystu 😁😁 a ta cysta bolo nase malinke

autor
1. okt 2024

@natuliatko777 a prosím Vás a co ste mali keď ste nemali sex? Ja som sa v tom stratila. Jasne mi by sme sa nepotešili. Ale dúfam, že keď len 2x dal dnu a hneď sme prestali tak ze to bude nemožné.

natuliatko777
1. okt 2024

@ankare dakujem krasne a doteraz je to pre mna neuveritelne ze z nicoho nic som tehu a mozem sama povedat ze aj s tych kvapocok je mozne mat babatko 🥰

natuliatko777
1. okt 2024

No my sme za cely mesiac mali sex tri krat a to pred vyvrcholenim som muza dorobila rukou a ked som mala plodne dni tak ja od cisarskeho som mavala vzdy take bolesti ze sme ani absolutne nemohli mat styk nakolko som ani nechcela a davala som si tabletky od bolesti a to mi tak trvali tri dni a potom vlastne som uz bola po ovulacii .. a nikdy sa do mna neurobil od kedy mame malu nakolko sme si davali velky pozor a este musim povedat ze mala bude mat teraz rok a co sa tyka sexu ozaj bol len tak aby sa nepovedalo cize tei krat za mesiac a viac krat nehrozi lebo za cely den s malou sme radi ked zaspinka a my ideme spat tiez .. takze ja doteraz nechapem ako je toto mozne
@ankare

natuliatko777
1. okt 2024

@ankare a mrzi ma ze pisem takto narovinu ale ja som sama z toho v soku ze pri ako priebehu sa nam to udialo

autor
1. okt 2024

@natuliatko777 aha tak už rozumiem. My sme len začali 2x vnikol a hneď sme prestali. Tak dúfam, že žiadne kvapky neboli. Za tu sekundu.

natuliatko777
1. okt 2024

Tak snad nie ale s mojou skusenostou uz neverim nicomu iba ochrane

natuliatko777
1. okt 2024

@ankare prepac ja som ta tu pooznacovala aj na otazkach na ktore si sa nepytala len mi to tu nejak preskakuje 😁

ankare
1. okt 2024

@natuliatko777 vidíš, moja, čo je Vám súdené, neovplyvnis nijak. Môžes robiť akékoľvek preventívne opatrenia, osud si to spraví po svojom. ❤️ Držím palce! 🥰

natuliatko777
1. okt 2024

@ankare hej a to mas strasnu pravdu a ked si este spomeniem na niektore maminky ktore chcu a nemozu mat a nam sa to podarilo da sa povedat z nicoho tak to berieme ako zazrak 😍 nasa Melisska aspon bude mat surodenca a beriem to tak ze to tak malo byt 😍

zobaka
1. okt 2024

je to malo pravdepodobne, ale moze sa stat, ked su dvaja velmi plodni a o to viac, ak nemaju zaujem o deti to pride ani nevies ako, ale neboj sa, podla mna mala sanca

ovaaa
2. okt 2024

Možno čas si spolu pohovoriť s vážnosťou aj na tú tému ...čo bude ...keby a ako sa k tomu obaja postavíte pretože sa to reálne môže stať. A ak máte v tom jasno, nemáte strach byť rodičmi a veci až tak nebolia. Koľko párov málo veľkú lásku a pri nechcenom otehotnení zrazu bolo po láske a mamička bola sama. A nie nie si tehotná ...

mameha7
2. okt 2024

Ja som otehotnela 2x z kvapiek lásky. 😃 😃 😃 😃

hylary
2. okt 2024

@mameha7 a to ako? Že vyvrcholil mimo teba?

bluka2
2. okt 2024

Za tu sekundu fakt nie… to nemozes porovnávať s tými aj tak malo pravdepodobnými príkladmi, kde to trvalo o dosť dlhšie

mameha7
2. okt 2024

@hylary Áno. Ani raz sa neurobil do mňa. Čiže logicky to bolo z preejakulačnej tekutiny (kvapiek lásky).

hylary
2. okt 2024

@mameha7 ale sli ste 2x po sebe s prestávkou? Vtedy šanca je

bambulka711
2. okt 2024

Autorka, nohy na stôl a drink do ruky. To by musel byť super plodný on aj ty. Je rozdiel, keby vyťahoval tesne pred vyvrcholením, tam už nejaké tie kvapky lásky môžu byť, ale takto na začiatku by som otehotnenie prirovnala k zázraku 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre