Ahojte mám otázku vcera som mal sex samozrejme s kondómom no ale tu sa už robí všetko na kvantitu nie na kvalitu a čo Boh nechcel kondom sa roztrhol a ja som sa do nej spravil ale bola si potom kúpiť tabletku povedzte mi že ťa tabletka pomôže lebo keď mi povedala že neberie antikoncepciu tak skoro ma infarkt trafil a ona spokojná si tam so mňa srandu robila ďakujem za odpoveď
ano moze otehotniet aj z mala spermii... otazka 2- tabletka pomoze nieje 100% ale to by si musel mat k.rva smolu aby nezabrala
Ak si prečítaš popis lieku na stránkach lekární,tak jej úspešnosť je cca 84 percent . A áno mám kamarátku ktorej nezabrala a po rokoch to hodnotí nie ako smolu ale ako šťastie. Nikdy nevieš...
@kristina2412 tak toto mi ani nehovor lebo neviem ako by som to vysvetľoval hlavne doma 🤣🤣🤣🤣
Vacsinou staci jedna spermia .Co uz v tej skole nic neucia?
@patres666 ak ju užila s krátkym časovým odstupom od styku , mala by zabrať.
Ešte k tomu ako by som vysvetlil že mám dieťa v Prahe keď bývam v MT
Sleduje si cyklus? Mala plodné dni?
Tak vysvetlis otcovi ako tu ze si chcel skusit cesku buchticku a praskol kondom. Je uz dost velky pochopi ako je to mozne ze spermie ti funguju aj mimo mesta kde mas trvaly pobyt.
Netrtkaj nahodne znamosti, ked nie si schopny prijat zodpovednost za dieta.
Navod na sirenie pohlavnych chorob vo svete
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@patres666 keď si dala tabletku po, tak tehotná byť nemôže 😉