Mohla otehotnieť?

mondulka
10. máj 2013

KAmoška užíva anitikonc.zabudla užiť jednu tabletku,všimla si to až po pár dňoch že jednu vynechala tak užila 2 naraz bolo to buď v 1 bo 2 týždni.Je jej stále zle,bolí ju strašne hlava aj brucho,preháňa ju,včera užila poslednú tabletku takže cez víkend by mal dojsť menzes.Keď si urobila test bol negatívny.Myslíte si že mohla otehotnieť?Ďakujem za odpovede ja si myslím že nebude tehotná

mondulka
autor
10. máj 2013

Ešte som zabudla že brala silné antibiotiká lebo bola chorá

nikolet_89
10. máj 2013

@mondulka ahoj mozne je vsetko...ale aj ja si myslim, ze to nebude tehotenstvo kolkokrat som si ja zabudla dat tabletku by som musela mat doma uz skolku, ale tak ako hovorim priroda je nevyspitatelna...ak si nieje ista nech zajde k dr

mondulka
autor
10. máj 2013

@nikolet_89 Vraj chce počkať čii dojdu krámy a ak nie že pôjde potom,robila si 2 testy a nič

nikolet_89
10. máj 2013

@mondulka no tak potom ostava len cakat, ale nemyslim, ze by mohla byt tehotna

mondulka
autor
10. máj 2013

@nikolet_89 vďaka za odpoveď viac názorov je lepšie počuť ako len ten môj 🙂

zuzulica
10. máj 2013

@mondulka ako písala nikolet,možné je všetko,ale ja som tiež x krát zabudla tabletku a potom som to dobiehala a nič sa nestalo,teraz sú brušné virózy.Ale skôr by som sa bála toho užívania ATB spolu s antikoncepciou,niektoré ATB oslabujú účinok antikoncepcie

sisaha
10. máj 2013

@mondulka bolesti brucha a prehananie bude mat zrejme z tych silnych atb.. hlavne ak neuzivala probiotika k tomu.. 😉

lucyvivien
10. máj 2013

neviem, to zavisí podla toho,ktorý den cyklu si ju zabudla dat, čím bližšie k MS tím vačšia pravdepodobnost, že nemohla otehotniet

monicka79
10. máj 2013

no, akurát že brala tie antibiotiká a tie znižujú účinok antikoncepcie, takže nie je vylúčené že je tehotná, ale aj nemusí byť

mondulka
autor
14. máj 2013

@nikolet_89
takže kamoška nieje tehotná včera dostala menzes takže všetko je v poriadku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre