KAmoška užíva anitikonc.zabudla užiť jednu tabletku,všimla si to až po pár dňoch že jednu vynechala tak užila 2 naraz bolo to buď v 1 bo 2 týždni.Je jej stále zle,bolí ju strašne hlava aj brucho,preháňa ju,včera užila poslednú tabletku takže cez víkend by mal dojsť menzes.Keď si urobila test bol negatívny.Myslíte si že mohla otehotnieť?Ďakujem za odpovede ja si myslím že nebude tehotná
@mondulka ahoj mozne je vsetko...ale aj ja si myslim, ze to nebude tehotenstvo kolkokrat som si ja zabudla dat tabletku by som musela mat doma uz skolku, ale tak ako hovorim priroda je nevyspitatelna...ak si nieje ista nech zajde k dr
@nikolet_89 Vraj chce počkať čii dojdu krámy a ak nie že pôjde potom,robila si 2 testy a nič
@mondulka no tak potom ostava len cakat, ale nemyslim, ze by mohla byt tehotna
@nikolet_89 vďaka za odpoveď viac názorov je lepšie počuť ako len ten môj 🙂
neviem, to zavisí podla toho,ktorý den cyklu si ju zabudla dat, čím bližšie k MS tím vačšia pravdepodobnost, že nemohla otehotniet
no, akurát že brala tie antibiotiká a tie znižujú účinok antikoncepcie, takže nie je vylúčené že je tehotná, ale aj nemusí byť
@nikolet_89
takže kamoška nieje tehotná včera dostala menzes takže všetko je v poriadku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ešte som zabudla že brala silné antibiotiká lebo bola chorá