ahojte zeny....tak ja som mala kramy 11.8., ale len tri dni a to sme boli zrovna na dovolenke, takze sme potom dalsie dva tyzdne doslova pretrtk*li a pocas dovolenky som dostala taky ruzovy vytok, ktory som nikdy pred tym nemala a bolo to zhruba v strede cyklu. Neviem co si mam o tom mysliet, ani som tomu nepripisovala ziadny vyznam, ale od vcera mi je kazdu chvilku zle. Od rana do vecera ma natahuje na zvracanie, ale ani raz som nevracala a pripada mi to ako keby som mala teplotu, ale nemam....kramy mam dostat za dva dni, ale zatial nic necitim, iba mam nafuknute brucho...co si o tom prosim vas myslite?
@gixerka "kramy pretrtk*li" - slovník za milion!!!!
choď k lekárovi a takto mu to povedz ako si to sem napísala! buď ťa vyšetrí / určite / alebo ťa pošle do prdele! 😖 😠 😀 😝 🙄
tak pardoooon, sa ospravedlnujem za svoj slovnik...ale ja zas hovorim na rovinu tak ako to je a ako to citim...mne je proti srsti pouzivat take slova ako: tehu, tehulka, mrcha a tak dalej
@gixerka
https://www.modrykonik.sk/forum/tema/som-tehotn...
uz raz si tuto temu otvorila, nemusela si zakladať novu 🙂
a vidim, že ti ju admin aj zamkol, lebo je tu x tém na túto problematiku 🙂
napr. tu mas popisaných x strán https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/myslite-ze-mozem-byt-tehotna/
no pardoooon, vsetky ma tu dodzubte co este robim zle 😒
no vyzerá to tak, že si 😉
zabudla som napísať, čo tak spraviť tehotenský test
že či by si mohla????? ....to je jasné jak facka. Boooože,takúto vec ty nevieš???? no podľa mňa si určite v 8tt a asi to bude chlapec.
spamätaj sa !
No super, to po kazdom "prertkanom" dni budes zakladat novu temu a zistovat ci si tehotna?? Co tak zacat byt trocha zodpovedna, sledovat viac samu seba a hlavne - chodit k lekarovi?? Ci myslis, ze my sme tu sibyli s carovnou gulou a vyvestime ti?? Priznaky tehu su u kazdej absolutne individualne..cize v tvojom pripade/pripadoch si ich staci zhrnut a porovnat so vseobecnymi tehu priznakmi (google ti ich najde) a ak sa trafis aspon so 4, tak si kup test a predides takymto odpovediam....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
myslím si o tom, že by si mala napísať do témy: Myslíte,že môžem byť tehotná?