Ahojte mala by som jednu otazočku kedze ja som velky stresák a pri vsetko stresujem tak samozrejme aj teraz v druhom tyzdni som zabudla zobrat tabletku no ale nevedela som o tom ze sa môzu zobrat aj dve naraz tak som ju nezobrala vobec na siedmi den to som uz uzila aj siedmu tabletku od vtedy som mala nechraneny pohlavny styk a kedze mam teraz este aj zapal moč. ciest tak mi meskaju kramy a teraz nwm ci mozem byt tehotna alebo nie ospravedlnujem sa za gram. chyby ale som vtakom strese ze som rada ze aspon pisem 🙂 a ešte chcem podotknut ze 29.12 som to stala ale lenšpinenie nič viac :( dufam ze v tom nebudem.... :(
Pozriem sa do vesteckej gule a dam vediet
Ak máš styk tehotná môžeš byť,v prvom rade si usporiadaj branie svojej antiko,aby si nestresovala.A je to fakt detinské pýtať sa od cudzích či si ,alebo nie si v tom,fakt ako to máme vedieť?lebo teoretická možnosť tu je
ak si sexuálne aktívna, tak vždy je možnosť, že otehotnieš, akurát antikoncepcia túto možnosť znižuje až takmer k nule... ale teda ja neviem či sa niečo zmenilo, ale za mojich čias lekári zvykli k receptu na atk pridať aj nejaký ten pokec o tom, čo robiť, keď vynechám tabletku, že sa atb znižujú účinok, takisto zvracanie, hnačky, ako sa dodatočne chrániť v takýchto prípadoch, dokonca aj v príbalových letákoch sa o tom písalo,keby si to niekto nezapamätal, ale teraz ako tak čítam poniektoré príspevky, tak mám pocit, že tabletky rozdávajú na trhu a príbalové letáky sa už netlačia aby sa ušetrilo a určite ani na nete nie sú voľne dostupné... 😝
ahoj, podla mna sice sanca ze si tehotna existuje, ale velmi mala, tak zatial nestresuj, ked som dobre pochopila z tvojho prispevku vcera si mala dostat menzes a mala si len spinenie, tak dnes mozno uz dostanes..
Na tieto otázky dávam rovnakú odpoveď: "Ak si mala pohlavný styk, tehotná byť môžeš". @ifkael 😎
tak keď ti meškajú, skús predsa tehotenský test... My ti to tu na 100% nepovieme.. SEX= Možnosť OTEHOTNIEŤ 😀
NO SEX= NO PREGNANCY 😉
hm, priroda niekde urobila chybu..... spojila sex s prijemnymi pocitmi.... keby ich spojila s neprijemnymi, tak by mali deti len ti, co si ich naozaj zelaju...... a vobec kopa zivotnych starosti by sa negovala... chlapi by mali o najmenej polovicu casu viac na ine myslienky....... a ciny... 😀 😀
a jo.. ci mozes byt tehotna... podla mna uz si......podla pravidla.. kto si to zela, tak nie a nie.... a kto nechce tak otehotnie po ceste z diskoteky pri plote.....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
:(