Mohla by som byť tehotná i napriek tomu, že som dva mesiace mala menzes?

micinka158cisusa96
27. okt 2022

Dobrý deň žienky, na gynekològiu sa viem dostať len od budúceho týžďňa, ale mám dosť príznakov tehotenstva. Okrem toho že som mala aj minulý mesiac aj tento menštruáciu, ktorá trvala aj v minulom aj v tomto mesiaci len necelé dva dni. Od 30.9 som si nerobila test, lebo to bolo ešte skoro, od posledného styku. S priateľom spávame a máme intímny pomer bez ochrany. Býva mi nevoľno, často navštevujem WC, moc toho veľa nezjem, keď aj tak nasilu, lebo mi nechutí. Brucho mám dosť väčšie a často tvrdé. Prsia mám tiež iné. Som neustáke unavená. Akonáhle prídem z práce domov tak hneď zaľahnem do postele a spím niekedy aj do večera. V práci začínam každý deň o 6:00 a končím cca o 14:00. Som kuchárka v závodnej kuchyni. Skúsim si ešte spraviť test, ale dosť sa bojím. Moja normálna menštruácia trvala 4-5 dní a bola dosť intenzívna a odpadávala som od bolesti. Teraz tieto dve som mala o dosť slabšie, ani ma vôbec skoro brucho nebolievalo tam dalo, sem tam ma to pichlo ale inak som to zvládla. S priateľom chodíme skoro polroka a neviem či to nie je skoro. Kebyže zostanem v tom tak si ho/ju nechám. Zúfalé ženy sa vzdávajú dieťaťa. Ja by som nevinnému bábu neublížíla. Priateľ mi sľúbil že sa o mňa a aj o dieťa postará, povedal mi to dopredu. Nemám ružové okuliare ale zatiaľ mu nemám dôvod neveriť. Obaja pracujeme a zháňame si už pomaly vlastný byt, chceme skúsiť spolu bývať za pár mesiacov. Zatiaľ podľa výpočtov by som mohla byť v 4-6 týždni tehotenstva. Len ak som v tom prečo som mala menzes? Viem každá sme iná. Urobiť si test alebo počkať na vyšetrenie u gynekològa? Poradíte mi? Ja ani neviem kedy mám plodné dni ani poriadne. Niekedy mi to nechodilo pravidelne. Ďakujem za normálne odpovede, chcem konečne vedieť na čom som a či nejaká žienka to mala podobne a pekný deň.

fiafia
27. okt 2022

@micinka158cisusa96 nemá zmysel odďaľovať pravdu . Sprav si test a podľa výsledku sa ukáže čo ďalej.

julie19
27. okt 2022

Akože, testom nič nepokaziš🤷‍♀️… ak by si bola tehotná aj napriek menštruáciu tak už ti spoľahlivo ukáže pozitivitu

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
micinka158cisusa96
autor
27. okt 2022

@fiafia dobre pôjdem si kúpiť digitálne, lebo tie papierové prúžky niekedy neukázali ani kontrolku. Čo sa mi však nezdá že mám primálo vlasov, to ich mám celý život husté a dlhé až po zadok. Nejaký mesiac si to všimam že na kefe alebo dokonca v gumičke keď si ju dám dole tak v nej zostane dosť veľká vrstva vlasov. Čo som si ešte všimla že zo mňa tečie (akoby som to vycikala) ale tečie to práve z pošvy niečo biele a neviem čo by to mohlo byť....

januska12323
27. okt 2022

"S priateľom spávame a máme intímny pomer bez ochrany." " S priateľom chodíme skoro polroka a neviem či to nie je skoro."
Rozum si kde nechala keď nechceš ešte dieťa ale chrániť sa ti nechce tiež? Akú to má logiku. Správ si test.

veronikaszabova
27. okt 2022

@micinka158cisusa96 ved si sprav test a neopisuj nam tu tvoje vaginalne sekrety....
Inak dost si trufas sexovat s chlapom, s ktorym si 6m, bez ochrany... A to spolu ani nebyvate... Takze sa poriadne ani nepoznate.

micinka158cisusa96
autor
27. okt 2022

@veronikaszabova Poznáme sa viac rokov ale len pred polrokom sme sa nejako dali do kopy ale obaja sme šťastní.

micinka158cisusa96
autor
27. okt 2022

@januska12323 Práveže chcem bábo, ale bojím sa že mu nebudem vedieť dať všetko. No ale tak hádam že budem vedieť. :(

lenkakravcova
27. okt 2022

@micinka158cisusa96 urob si test.
A tie vlasy.. Tie v tehotenstve nevypadávajú, práve naopak.

sense
27. okt 2022

Sprav si test a uvidis,

juliastrakovave
27. okt 2022

Sprav si test a uvidíš. My ti tu nemáme ako zistiť či si alebo nie tehotná... Držím palce

kiki68
27. okt 2022

@micinka158cisusa96 urcite test, ono moze to byt tehu, moze to byt kludne nejaka cysta. Vela takych veci sa sprava ako tehu, ale je to nieco ine. Tak ten test je podla mna prvy krok

micinka158cisusa96
autor
27. okt 2022

@kiki68 dobre tak ja si pre istotu kúpim digitálny ..

pinaofina
27. okt 2022

@lenkakravcova no dovolim si oponovat, ja som mala do pol chrbta a v 7 mesiaci som sa musela ostrihat po bradu, lebo som zacala vyzerat ako golum 🙈😂 mozu aj vypadavat

muzik
28. okt 2022

@micinka158cisusa96 Tak ako dopadol test?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre