Mohla by som byť tehotná?

xoxa
19. apr 2014

Ahojte zienky, mam taku dost divnu... ☹ Uz druhy den mi nie je dobre, citim sa nafuknuta, picha ma bok, dost ma smadi- co sa mi nestavalo.Ide o to, ze minuly mesiac zaciatkom som mala mrchu, ku koncu mesiaca sme mali havariu. Sme mysleli, ze aj nieco bude, ale zaciatkom tohto mesiaca prisla zvlastna mrcha. Mali sme nechraneny styk, to bolo myslim 17, ovu som mala vcera podla ovu testu a dnes som si urobila test a je tam aj slaba druha /.Mozem byt tehotna? Lebo nejak mi to nevychadza 😕 . Co si o tom myslite?

kafedame
19. apr 2014

Ked je tam slabá druhá čiarka,tak môžeš byť! Moja skúsenosť bola s tehu.testami taká,že ked som nebola tehotná tak bola iba 1čiarka a ked som bola v tom,tak už tam bola aj slabá 2.čiarka 🙂

kitty88
19. apr 2014

@xoxa ten styk bol teraz, 17.4.? Dnes je 19., to ti este ziadny test nemoze ukazat, test si rob az ked mas dostat.

xoxa
autor
19. apr 2014

@kitty88 ano teraz, preto mi je to divne.Viem,ze je to najlepsie pred ms, ale nedalo mi to 😔 a ta je este daleko...

aliza
19. apr 2014

@xoxa ak ti test ukazal dve ciarky, tak si mohla otehotniet jedine minuly cyklus. Mohla si otehotniet aj teraz, ale ziaden test na svete nezachyti par dnove tehu 😉.

xoxa
autor
19. apr 2014

@aliza To ma tiez napadlo, ze to bude asi dlhsie. Asi mi neostava nic, len pockat, ci pridu alebo skusit este test. A to sme si len minuly mesiac povedali, ze to skusime....

aliza
19. apr 2014

@xoxa a aku si mala poslednu menstruaciu? si pisala, ze zvlastnu, co to znamena?

uhnakova
19. apr 2014

Ovulacny test moze tiez ukazat tehotenstvo, takze ak ti vysiel pozitovny ovu a hned na to aj tehotensky, si zrejme tehotna a tehotenstvo bude starsie nez si myslis 🙂

kitty88
19. apr 2014

@xoxa tak potom jedine tak, ako pisu baby, ze si mohla otehotniet skor

xoxa
autor
19. apr 2014

@aliza len take spinenie zo zaciatku, mavam max 4 dni.Teraz bola necele 3 a moc toho teda nebolo, ani take silne bolesti ako mavam

xoxa
autor
19. apr 2014

@uhnakova to som netusila, ze ovu test moze ukazat tehotenstvo...no ako som uz pisala, iba od marca sa snazime, tak vazne neviem co to, ale ide mi to na mozog 😒

aliza
19. apr 2014

@xoxa nuz, nezostava ti nic ine, len cakat, ci pride dalsia menstruacia a medzitym mozes skusit testovat, ale tak raz za 4-5 dni a ak bude druha ciarka tmavnut, tak sa zrejme mozte tesit 😉

alexia11
19. apr 2014

To spinenie mohlo byt pocas uhniezdovania vajicka.......alebo aj pri mimomaternicovom twhu sa objavuje slabe nepravidelne spinenie a zodpovedali by tomu asi aj tie priznaky ako pichanie a tak. Kazdopadne pockaj este zo dva tri dni, zopakuj test a ak bude pozitivny, zajdi na gyndu tam sa dozvies viac.....

uhnakova
19. apr 2014

@xoxa neboj, za par dni uz budes vediet naisto na com si. Urob si za dva az tri dni z ranneho mocu dalsi tehotensky test a ak bude pozitivny, je to jasne 🙂

xoxa
autor
21. apr 2014

No, tak uz nemam ziadne symptomy. Prvy x sa mi stalo, ze som citila ovulaciu, myslim. ze mi hamba neni 😕 , bol to pre mna sok. Ak ju budem mat takuto kazdy mesiac....A ten test nechapem. Neverim, ze by som to niekedy povedala, ale uz sa neviem dockat zaciatku mesiaca, kedy by mala prist mrska- co dufam, ze nepride 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre