Mohla by som byť tehotná?

22. mar 2024

Ahojte, asi 38 dní po skončení menzesu som mala slabo ružové krvácanie ako keby špinenie 3 dni a menzes mi už neprišiel a teraz o 4 týždne neskôr mávam biely krémový výtok, pichanie v oblasti pupku, kŕče v podbrušku a bolesť krížov.. test si plánujem robiť až za pár dní, mohli by to byť príznaky tehotenstva? Nesledujem si ovu ale s priateľom si nedávame pozor 🙂

autor
22. mar 2024

A ešte som zabudla dodať že ma pobolievaju prsia a mám ich celkom citlivé na dotyk ale nevidím žiadne fyzické zmeny 😄

mimi3008
22. mar 2024

Samozrejme, ze ano. Nesledujes plodne dni, nechranite sa, MS ti meska ak som to pochopila spravne uz viac, ako 2 mesiace...len nechapem, preco si si este nerobila test

autor
22. mar 2024

@mimi3008 Ono som začala mať tieto príznaky len od utorka a ms mám nepravidelnú keďže som trošku silnejšia

michaela789
22. mar 2024

🔮

januska12323
22. mar 2024

Sprav si test rovno dnes, už 2 mesiace nemáš ms.

dzejsik
22. mar 2024

test by som urobila hned a ak ti meska ms dva mesiace, tak rovno aj volala doktorke

bambulka711
22. mar 2024

Tak tejto otázke naozaj nerozumiem, aký má zmysel. Bež do prvej lekárne, drogérie, kúp si test a uvidíš. Po takom meškaní už nemusíš ani čakať na ranný moč.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre