Ahojte, momentálne mám 10 dní pred MS s priateľom sme asi 1-2 týždne dozadu mali nechránený sex aj keď sme si dali pozor je šanca že by som mohla byť tehotná? Strašne ma bolia prsia mám ich obrovské a nemôžem sa ich ani dotknúť a mam mierne bolesti v podbrušku ako keby som mala tak 3 dní pred MS. Nechcem bláznit a hneď si robiť testy rada by som si vypočula nejaké podobne príbehy od vás a ako to nakoniec dopadlo. 🤗❤️ Ďakujem za odpovede už dopredu🤗❤️
@sara0000 gynekologicka ti nic nepovie, lebo by na sone este nic nevidela
@veronikaszabova bude mi brať krv pretože musí zistiť prečo mávam také veľké bolesti pri ovulácii menštruácii a aj pri sexe. Tak možno by sa to nejako dalo zistiť.
@sara0000 a test si si robila?
2 tyzdne od styku ( ak bol v case ovulacie), by ti uz ukazal relevantny vysledok.
@veronikaszabova teraz som si to vypočítala tak to nebolo 2 týždne ale 8 dní alebo 7 😅 a MS by som mala dostať o 13 dní
@sara0000 tak to este nemozes pocitovat priznaky tehotenstva
Aktualne mozes byt v obdobi ovulacie, pripadne tesne po nej.
@sara0000 teraz citam na tvojom profile, ze si si pred tyzdnom robila test. To hned po styku? 🤷
@veronikaszabova nie nie tak my spolu spavame častejšie ale naposledy to bolo pred týždňom a bolo to nechranene väčšinou mame kondóm no ten tiež nieje 100% preto som si robila test 😃.
@sara0000 podla mna je ozaj mala sanca, ze si otehotnela. Aku dlhu mas lutealnu fazu?
@katuskacicuska áno ja viem 🤗 mam 7 súrodencov a o dvoch najmladších som sa starala od 2 mesiacov skoro stále aj cez noc aj cez deň pretože mama po 600nedeli začala chodiť do práce, takže ja veľmi dobre viem aké to s bábätkámi je. Žiadna puberta netrepe. Mám výšku Bc takže nemám 18 rokov. Viem že ak mám nejaké podozrenie mam si spraviť test alebo ísť k lekárke ja som len chcela vaše príbehy. 🤗 Tak ďakujem.
@sara0000 minuly rok v aprily si mala 19... Kedy si stihla BC
@veronikaszabova nemám 19 toto bol ale aj je profil mojej sestry ja som teraz napísala prvý príspevok. Ja si nepotrebujem robiť stránky na modrom konikovy. Ale nevadí nejdem to riešiť. 🤗 Majte všetky krásny deň, užívajte si života. 🤩
@sisa3636473 vidim
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A aký máš cyklus? Lebo ak máš 10 dni do menzesu tak si cca 18dc. 1-2 týždne dozadu to je tak cez menštruáciu tesne po nej. No podľa mna šanca mala ale niekedy motyka streli.