Kočky potrebujem poradiť - začiatkom januára sme mali s manželom pred ovuláciou 2xnechránený styk s prerušovaným milovaným. Menšturáciu mávam pravidelne každých 26-28 dní - Menzes som mala dostať 18. Avšak už tri dni mám špinenie a bolí ma v podbrušku. Pri meraní bazálnej teploty ukazuje 37,2. Myslíte si, že by som mohla byť tehotná? Kedy si mám urobiť tehu test? Prípadne poradte mi nejakú značku testu. Pri prvom tehotenstve pred 11 rokmi som špinenie nemala. Ďakujem.
mne vysoku bazalnu ukazuje az kym nepride ms...
Skús si spraviť tehotenský test, ten lepšie napovie, či si tehotná alebo nie..
uz ti meska ms takze kludne mozes robit test 🙂 daj vediet ako si dopadla. znacka je asi uplne jedno
Aj ja by som skúsila hocijaký test, už by mal pekne ukázať, ako si na tom 😍👏
Ďakujem Vám kočky - skúsim dnes, prípadne zajtra urobiť test a určite sa ozvem. Bábatko by bolo veľkým prekvapením. Doma máme už 10 ročnú dcéru. Keď som bola s ňou tehotná test som si robila až neskoršie cc 10-12 dní. Pri pracovných povinnostiach som úplne pozabudla na menzes, no nemala som žiadne krvácanie.
no aj keby sa zadarilo, tak by ste to nejak zvládli, nie?
Baby test je negatívny - musím navštíviť lekára.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Testy asi lepsie poradia v lekarni, ale myslim ze po tolkych dňlekasa uz zobrazuje celkom hodnoverny vysledok.