Mierne zvýšený ľudský choriový gonadotropín

twistybaby
19. okt 2012

Ahojte zienky. Potrebujem surne poradit.Ide o to , že včera ma sanitka brala do nemocnice lebo som mala prišerné žaludočno črevne krč,čo ja zvyknem mat aj ked este nedosli na pričinu,ale o to teraz nejde.Proste som v nemocnici absolvovala seriu vyšetreni od gynekologa cez chirurga,sono a ja neviem čo. Brali mi krv aj moč a ta urdujuca doktorka mi len tak mimochodom oznamila,že mám MIERNE ZVYSENE HCG V KRVI, ale to len 0,39... Ked som sa jej spýtala či to može byt aj niečim iným ako tehotenstvom,tak mi povedala ze teda ona o nicom inom nevie. Lenze je to prilis mala hodnota podla mna,aj test co som si dnes rano doma robila bol negativny. S manželom sme mali nechraneny sex v den kedy mi mala príst mrcha, co bolo teraz v nedelu,ale mrcha este nedosla... Myslíte si ze je mozne aby som oteotnela v den menštruacie a preto by po piaic dnoch bolo to HCG len take mierne zvysene ze to ukazala len krv ale test doma nie? Druhe babo by sme chceli, ale nehali sme to na nahodu a iny nechraneny sex ako v den planovanej mrchy som tento mesiac nemala... Nechcem si robit velke nadeje, a dva týždne do dalsieho testu evydrzim... Netreli ste sa niektora s tym aby bolo zvysene HCG a nebolo to tehu? ja sa tesim uz teraz ale bojim sa ze sa velmi sklamem kebyze vysvitne ze to neni tehu... na gynekologii mi robil aj sono ale nic tam nevidel,ale je pravda ze po 5tich dnoch opoldnenia by ani nemohol...

ematko29
19. okt 2012

Podla mna to tak je,ako si myslíš.Je to dosť možné

lucia2505
20. okt 2012

@twistybaby No ja teda viem tak, že aj ženy, ktoré tehotné nie sú, nemusia mať hcg 0, do hcg 1 je to v norme a neznamená to tehotenstvo. To sa čudujem, že ti toto povedala sestrička.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre