Žienky mám otázku
Asi pred 5 timi dňami mi skončila menštruácia a ja cítim všade rôzne pachy čo pri mne vôbec niesu .. napríklad karamel🙂
Mierňučké bolesti vo vaječníku...a záha ma veľmi páli..a napínanie z ničoho
Sex bol aj pred MS aj po Ms
Čo to môže byť ? Tehu ? Ďakujem
Nemala som bolesti..pritom ja mávam bolesti riadne silné
hoc ti tu bude vela uzivateliek tvrdit, ze otehotneli a dalej menstruovali, ono to tak uplne standard nie je - kazdopadne ak by si bola tehotna z minuleho cyklu, test to uz na 100% ukaze, takze sprav si test a uvidis, podla mna to tehotenstvo nie ke ale to si len myslim
Robila som test minuly tyzden..pozitív...a o 2 dni negatív a dostala som MS
Čo by ste mi odporučili
no zrejme to bolo biochemicke tehotenstvo, ak chces pre istotu zopakuj test ale podla mna zrejme zbytocne, tie biochemicke tehotenstva su relativne caste
priznaky si podla mna pripisujes tehotenstvu ale ak by to boli tehotenske priznaky test by bol pozitivny
@sasika255 test?
Ked je menstruacia nie je tehotenstvo.
Ak bol pozit test a potom neg a menstruacia tak zial biochemicke takych je vela.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ak si mala standardnu menstruaciu, tak je to velmi nepravdepodobne - ak nebola slabsia, nijako zvlastna, tak to tehotenstvo skor nebude za mna 🤷♀️ zo styku po MS urcite nie, ak skoncila pred 5 dnami, telo by este ani nestihlo registrovat, ze vajicko sa oplodnilo atd. ale tak sprav si test ak chces, test uz by ukazal tehotenstvo, ak by toto boli priznaky, lebo HCG uz by tym padom bolo vysoko