Meškanie MS a hnedý výtok

tinkad0
6. sep 2020

Ahojte, asi tu už také otázky boli ale tak nenašla som nič také podobne ako je to moje...
Je to asi divné ale mešká mi MS 6 dní s partnerom sme boli na dovolenke tak sme si to trošku spestrili ale dával si pozor lenže MS neprišla, a včera po pohlavnom styku som mala troska slabo hnedý výtok vôbec neviem či to mám brať tak že sa už príde MS? Inak mam strašne napuchnute, zväčšené prsia a neskutočne ma bolia mam pocit že mi prasknu, ale v deň keď som mala dostať MS ma bolelo v podbrušku aj vaječníky a hlavne kríže no teraz už len prsia a sem tam podbruško ale to je ojedinele... Tak Neviem či by mi test už niečo ukázal keďže mám aj nepravidelnú MS a nechcem sa zas u ponáhľať. A tak za každú vašu odpoveď ďakujem, pekný večer želám.

janynyna
6. sep 2020

To isté som mala aj ja a bola som tehotná. Hlavne tie prsia mi išli prasknúť

veronikaszabova
6. sep 2020

@tinkad0 sprav test, uz budes mat relevantny vysledok.

janynyna
6. sep 2020

Určite si skús spraviť test. A daj vedieť ako dopadol 😊

tinkad0
autor
6. sep 2020

@janynyna dobre aj keď pochybujem dával si pozor, no čo už všetko je asi možné 🤭

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
magdalena1996
11. sep 2020

@tinkad0 ahoj to isté prežívam teraz ja meškám 3 dní a mám hnedý výtok nepravidelný a trošku... Skúsila som testy a vyšli takto, ako si dopadla? 🙂

tinkad0
autor
13. sep 2020

@magdalena1996 tak nakoniec som dnes dostala MS 🙄

magdalena1996
13. sep 2020

@tinkad0 já tiez :/ úplně to stejně

tinkad0
autor
14. sep 2020

@magdalena1996 raz sa to podarí 🤗

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre