Ahojte, asi tu už také otázky boli ale tak nenašla som nič také podobne ako je to moje...
Je to asi divné ale mešká mi MS 6 dní s partnerom sme boli na dovolenke tak sme si to trošku spestrili ale dával si pozor lenže MS neprišla, a včera po pohlavnom styku som mala troska slabo hnedý výtok vôbec neviem či to mám brať tak že sa už príde MS? Inak mam strašne napuchnute, zväčšené prsia a neskutočne ma bolia mam pocit že mi prasknu, ale v deň keď som mala dostať MS ma bolelo v podbrušku aj vaječníky a hlavne kríže no teraz už len prsia a sem tam podbruško ale to je ojedinele... Tak Neviem či by mi test už niečo ukázal keďže mám aj nepravidelnú MS a nechcem sa zas u ponáhľať. A tak za každú vašu odpoveď ďakujem, pekný večer želám.
@tinkad0 sprav test, uz budes mat relevantny vysledok.
Určite si skús spraviť test. A daj vedieť ako dopadol 😊
@tinkad0 ahoj to isté prežívam teraz ja meškám 3 dní a mám hnedý výtok nepravidelný a trošku... Skúsila som testy a vyšli takto, ako si dopadla? 🙂
@magdalena1996 tak nakoniec som dnes dostala MS 🙄
@tinkad0 já tiez :/ úplně to stejně
@magdalena1996 raz sa to podarí 🤗
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
To isté som mala aj ja a bola som tehotná. Hlavne tie prsia mi išli prasknúť