Ahojte, môže mi meškať ms keď som mala ovulaciu na 17DC. Zvyčajne mávam tak 10-14DC a cyklus 28 dňový. Ale tento cyklus ovu 17DC. Dnes som 30DC ( 2 dni mešká MS) môže meškať kvôli oneskorenej ovulácii? Bojím sa aby som nebola tehotná. Test je negat. Vopred vďaka za odpovede.
@janulik198281 ak si mala ovuláciu na 17 DC tak ti ešte nemeska, posunul sa ti cely cyklus. Test je negativny
@sense a ako to teda je. Ako sa to počíta keď sa posunul cyklus. Kedy by mal prísť menzes? Lebo mám v tom trochu guláš ..
@janulik198281 lutena fáza sa nemení, býva spravidla 12-16 dní, čiže ak mavas ovuláciu na 14 DC a ms 28dc tak mas lutealnu fázu 14 dní. Čiže ak sa ti posunula ovulácia posunie sa ti aj deň ms. Čiže ak bola ovulácia 17dc tak ms by mala prísť na 31 dc
@sense ďakujem krásne za vysvetlenie. Vážim si to.
@janulik198281 ovulacia+14/16 dni.
Dnes sa mi objavil mierne hnedý výtok. Ale fakt že slabučko hnedý. Myslite že sa mi môže robiehat ms? Už som mala pár x že sa mi rozbiehala takto ale do pár hodín sa mi spustila normálne aj krv. Ale rano som si našla taký výtok a trvá to až doteraz..
Áno moze
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ešte som zabudla poznamenať. Že dnes ma chytila hnačka ale už to odoznelo. Tak neviem či ste mali nejakú skúsenosť s tým v súvislosti s MS