Meškanie menzesu, pozitívny test a dnes som to dostala

21. mar 2022

Ahojte baby menzes mi meškál 2 týždne tak reku si skúsim spraviť test poobede som ho spravila a teraz večer som dostala MS prikladám aj foto. Keďže neviem čo si o Tom myslieť teraz. Ďakujem 😊

sense
21. mar 2022

To je rozobratý digitálny test? Normálnu fotku nemáš?

autor
21. mar 2022

@sense áno nakoľko mi neukázalo ani plus ani mínus proste nič tak som skúsila rozobrať a tam toto tak neviem či toto brať vážne alebo nie.. 😞

deti95060810
21. mar 2022

je MS ako vždy? Ja som sa takto 2 krát radovala že som dostala Ms a pritom som bola tehotná... Ms bola slabučká...

autor
21. mar 2022

@deti95060810 zatiaľ je slaba áno ale mám bolesti v podbrušku ako pri Ms tak neviem či sa tešiť či nie 😓

sense
21. mar 2022

Tak potom test je neplatný a tie dve čiarky sú tam vždy. Takže by som sa ne tešila...

autor
21. mar 2022

@sense ďakujem pekne za odpoveď len mi je divné že ani mínus mi neukázalo na displeji .. proste prázdne okienko 🤔

sense
21. mar 2022

Zlý test zrejme. Ale keď ti mešká môžeš urobiť akýkoľvek lacný palickovy a ak si tehu budú tam dve ciarky

autor
21. mar 2022

@sense ďakujem krásne za odpoveď a krásny večer ešte zelam

snazilka225
21. mar 2022

Na digitálnom teste vždy ukáže sa čiarka aj keď niesi tehotna ten sa nemá rozoberať avšak keby si skúsila palickovy a bola by tam čiarka môže to byť biochemické tehu pretože pri tehotenstve môže sa dostaviť ms ale určite je slabá skôr by išlo o špinenie a niekto si to milí s Ms keďže môžu ju mávať slabšiu

ildiko36
21. mar 2022

Ked ti meskal 2tt a si mala po test urcite si mala biochemicke tehotenstvo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre