Zdravím, s priateľkou sme na to išli prvý krát, bohužial bez ochrany. Než sa do mňa pustíte, netuším prečo ale mám mentálny blok z kondómu. Neviem byť v erekcii akonáhle sa ma kondóm dotkne. Späť k tomu hlavnému, mala dostať počas víkendu menzes, no už jej mešká. Je to síce len začiatok týždňa ale rád by som sa informoval, či sa to môže po prvom sexe stať. Som si na 100% istý že som sa nedokončil do nej, s týmto som maximálne opatrný, išli sme prerušovaným sexom a pri každom náznaku nejakého iného pocitu som okamžite išiel von. Ďakujem všetkým za odpoveď, držte nám palce 🙂
mentálny blok z kondomu ? bože ľudia... čo to dnes čítam na tomto fóre.
nezabudnite potom potrestať nevinné dieťa, ak sa náhodou podarilo.
prosím Ťa hlavne mentálne dospej a ak nie ste ochotní sa chrániť tak proste nemajte sex.
Moze. Odporuc priatelke nech si urobi tehotensky test.
@herbert005 nuž,treba niesť následky
Kondom nie je jedina ochrana pred nezelanym tehotenstvom. A prerusovana suloz? Akozeee to je ta najhorsia ochrana pred nezelanym nehotenstvom....moj nazor
Nebudem ti písať že si debil lebo to určite vieš, ale hej bežne po prvom styku meškajú kramy no nie je to pravidlo.. nabudúce sa odblokuj a nasad si kondom.. budem dúfať že baba nebude mamou a ty otcom.
@herbert005 meskat moze z roznych pricin...ak bola v case ovulacie tehotna byt moze. A dalsia vec otehotniet nie je take lahke.
@miskamicha nebola v takom čase, riadi sa podla toho kalendára, a mala nízku plodnosť či co to tam je
@banderaska29 urcite by som to dieta lubil aj nechcene, ale neviem ako je mozne ze mam dobru erekciu a akonahle sa vyberie kondom je to pre mna nemozne ju udrzat. Studoval som si o tom a vela krat som narazil na toto vysvetlenie
dufam, ze nemas mentalny blok z otcovstva...
@herbert005 🤦 ak si nemeria bazalnu teplotu alebo nerobí každý deň ovulacne testy tak sa prosím ťa nespoliehajte na žiadny menštruačný kalendár!! Ten žiaľ nemá ako vedieť kedy priateľke prebieha ovulácia
@herbert005 Uz je to v pohode, dostala menzes :D meškalo len 2 dni
@herbert005 Vďaka Bohu 🤦
@herbert005 aj tak si precitaj odpoved
@xjakubikovak aplikacia je pre idealny cyklus s ovulaciou v strede. Co ale nema kazda zena. Bezne ju maju posunutu na obe strany.
@ukulela ja viem preto píšem nech sa nespoliehajú na nejakú aplikáciu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@herbert005 kazdy nechraneny sex moze skoncit tehotenstvom a je uplne jedno, ci bol prvy alebo sty.