Ahojte. Uz 4-ty mesiac uzivam clostil a druhy mesiac aj Duphaston. Menzes som mala dostat v sobotu a dodnes nic. Min mesiac som mala 28dnovy cyklus s dufikom a teraz som si robila tehu test a negativny. Som 15dpo a to by uz malo byt nieco na teste vidno v pripade tehu,nie?
Ahojte. Tak ja som tento mesiac uzila clostyl prvy krat, tak som strasne zvedava, ci zabral, ovulka prebehla...uz len to cakanie na ms je hrozne, zblaznim sa. Ms mam dostat 7.11, ked bude meskat len tak, porazi ma.
Mimochodom, duphaston neberiem.
Predtym som bola tehotna uz tri krat ( z toho jedno dietatko mame) a test mi vzdy ukazal uz tyzden pred ms, aleasi preto, lebo ovulku mavam skor, teraz bola 11 dc.
asi ťa nepoteším, ale tiež som mala z kombinácie clostil+duphaston 3týždňové bezdôvodné meškanie ☹ testy negatívne, krv tiež a nakoniec mrcha mrchatá
@afra
@elizeenka ahojte zienky aj mne meska po duphastone ale je to uz 2 mesiace... predtym som mala od maja nasadeny duphaston a vsetko v pohode sice mrska len 2 dni a slaba ale bola... poslednu ms som mala 24.8. a odvtedy nic... lekarka ma poslala do CAR nech ma riesia tam... ☹ som z toho na nervy 😒
Ja som tiez brala dufaston teda este dve krabicky mam uzivat ale tiez mi doktor povedal ze Do 3 dni pride a to som pondelok minuly tyzden do uzivala posledne a prisla az v sobotu na moj termin ms a nie ako doktor povedal.ale prisla a to je hlavne.
@janina1007 a predtym ako si zacala brat duphaston si mala aky cyklus? ved to je dlha doba 2mesiace meskania
Baby ale ak ovulka prebehne tak predsa ms nemoze meskat dlhsie ako 17dpo predsa,nie?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.