Meškanie menzesu, negatívny test a výtok

28. feb 2022

Ahojte. snazime sa k dieta a KONEČNE mi 1x meska ms s nadejou na tehotenstvo. MS mi naposledy meskala minuly rok v máji 1 den, zaznamenavam si svedomito. dnes mam 30dc, mávam pravidelne 28 dnove cykli. Od 12 dpo som zacala mat krce podobne MS ale vyrazne slabsie a menej caste. Ms nedorazila, aj tie krce prestali. Dnes mam 2. den meskania, krce skoro uplne vymizli, prsia ma nejak extra nebolia a mam biely kremovy vytok. Testy mam kompletne 100% negativne, ziadne duchariny, kanaliky, proste nic - biele ako sneh. Je este sanca, ze by to mohlo byt tehu? dakujem

lucylliana
28. feb 2022

Možné to je mne meškala a tiež mi to test ukázal až po týždni lebo som mala neskoršie ovulaciu ako som bola zvyknutá tým pádom neskoršie oplodnenie vajíčka aj uhniezdenie. Nakoniec keď som bola z doktora tak mi povedal že je rozdiel medzi tým ako mi vychádza MS a plodom 10dni

autor
28. feb 2022

@lucylliana ja som sa testovala aj pred ms a mala som velmi slabych duchov, ktory v den ms zmizli a teraz mam uplne biele testy..resp. v skupine v ktorej som na MK boli nazory, ze to boli len kanaliky, nuz ale tie "kanaliky" mi v den ms uplne zmizli a testy mam biele

lyci
28. feb 2022

ak si mala duchov a zmizli, tak uz nie je sanca

lucylliana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucylliana
28. feb 2022

Tak keď to je tak tak to je skôr že bolo biochemické. Počkaj ešte pár dni či ti MS príde. Ak do 14 dni nepríde tak ku gynekológovi

autor
1. mar 2022

ano uz dorazila..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre