Meškanie menzesu, následný krátky menzes a špinenie

radka1303
31. júl 2013

Ahojte,citam citam je tu toho vela...vela starych prispevkov s tisickou stran...kde to najst???
Po mojom 9 dnovom meskani ms konecne prisla...kratka len trojdnova a slabsia,ovela slabsia ako obycajne.Po skonceni len spinenie...
Datumovo to bolo takto (mavam 30 dnove cykly) 24.7. prisla (ale to uz meskala 9ty den) 27.7. skoncila....uplne...od toho dna len spinenie,bolesti ziadne,pred ms pocit ako keby mala prist,ved aj prisla,ale inak vobec nic...
prsia stale nafuknute,bolave,bolest bradaviek ustupila,ale bola pred tym dost silna,nemohla som sa ich ani chytit. tehu test som si robila ked mi meskali 8mi den bol negativny ale na druhy den prisla ms...teraz mam pocity ako keby mala prist zase...je 31.7. a stale mam spinenie.prsia su na tom rovnako
podla ovu testov ovu bola ako mala takze nemohla sa opozdit(to by potom testy boli asi zle),brusko nic,ale mam bolesti ako pred ms...
co vy na to??nechcem nadeje ani nic,bez tak toho mame rozrobene ze ideme kupovat domcek takze sme z babatka upustili,ale snazime sa,len na to uz taky doraz nekladieme...neviem co to ma znamenat,ked mavam pravidelnu ms...ktora sa s tym stretla ,alebo s niecim podobnym??

tamarka9
31. júl 2013

no ja konkretne nemam skusenost, ale moja kamoska bola tehotna a mala taku slabu ms dokonca 2x a prisla v cca normalnom case ako mala, len slaba. Ked tehu test nic neukazuje, mala by si ist asi k lekarovi, lebo ak nie si tehu, tak by si mozno nejaku infekciu chytila, alebo nieco ine. Nechcem strasit,a le prevencia je prevencia 🙂

radka1303
autor
31. júl 2013

@tamarka9 nestrasis neboj 🙂 hmm do certa ak by to aj bola infekcia odkial potvora prisla?? ☹ ja som si ten test robila v 8mi den meskania,potom uz nie,citala som si ze ked pride ms aj ked slaba a kratka,tak aj napriek tehotenstvu mi to test neukaze,tak neviem co teraz...ci skusit iny test,alebo ist k lekarovi,alebo pockat do dalsej ms....

radka1303
autor
31. júl 2013

@tamarka9 a inak kamoske ukazal test ze je pozitivny aj ked mala ms??

mimirinko
31. júl 2013

pockaj este a uvidis. mozes byt aj prechladnuta, preto brusko boli.

radka1303
autor
31. júl 2013

@mimirinko prechladnutaaa???teraz??lenze mna to brucho boli ako keby mam pred ms vies??a boli ma v podstate od ms...vtedy bolelo len tak pomenej,ale potom zacalo trosku viac....kamaratka ked bola este len v 4tt tak ta mala chuda dobre bolesti,tak ja neviem co s tym...hlavne to spinenie..co si mam o tom mysliet??ono to nieje ani krv len taka slaba...

tamarka9
31. júl 2013

@radka1303 no ona si ho robila uz dost neskoro, po tych dvoch MS lebo sa jej nieco nezdalo a vtedy uz ukazal ze je pozitivny...

radka1303
autor
31. júl 2013

@tamarka9 ahaa no to uz by aj mal veru ukazat ak je zena tehotna ale skor ani nemusi,jooj to mam zase cakat??ja by som to potrebovala vediet cim skor...len nemam cas ist k lekarovi... ☹ hroza so mnou..

katulinr
31. júl 2013

Kamoska mala to iste ako ty a bola tehotna😉 2x mala akoby menzes,ale bol slabsi ako zvycajne a na 3.mesiac uz nic a vtedy zistila,ze je v 3.mesiaci;-)

tobiasik
31. júl 2013

ja som špinila dlho a citila sa ako pred ms ked som mala mimomaternicove tehotenstvo.U každeho je to inak ,ja by som určite šla ku gynekologovi.

radka1303
autor
31. júl 2013

@katulinr
@tobiasik ooch baby dakujem vam 🙂 no ais mi nic ine nezostava...len teraz tam pojdem so strachom ☹

radka1303
autor
31. júl 2013

@tobiasik u mna to est edlho nieje je to len 4ty den

mimirinko
31. júl 2013

@radka1303 moja kamoska dostala MS a stale ju bolelo brucho, aj ked uz mala po nej, ako keby to mala dostat. a dr. jej zistil, ze jej nepraskol akysi folikul, co bezne praskava, takze preto ma bolesti. vlastne kvoli tomu ju to brusko bolelo. teraz neviem, ci dostala injekciu alebo nie, ale isla na kontrolu a nakoniec s dalsou MS praskol a uz to bolo ok. ak teda ta to moc trapi, zavolaj si dr. a skus sa jeho popytat, ci teda mas dojst alebo nie.

radka1303
autor
31. júl 2013

@mimirinko dakujem 🙂

radka1303
autor
31. júl 2013

@tamarka9
@katulinr
@mimirinko baby a neviete mi povedat ako je to s tym krckom??v akej hlbke to asi nahmatam??a ako to ucitim??

foofee
31. júl 2013

ja som mala pozitivny test az takmer 3 tyzdne po meskani. Bola som presvedcena, ze mi len zase vynechali, ale musela som otehotniet v case ked som MS cakala a dala by som ruku do ohna ze som mala ovulku v normalnom case, lenze asi nie 🙂. Takze este pockaj, mozno sa ti len zahniezdilo a az par dni po zahniezdeni zacina babo vylucovat hcg 🙂

radka1303
autor
31. júl 2013

@foofee noo tri tyzdne to budu cca 5.8. myslis ze mam vtedy skusit test??ja sa len bojim aby moj stav nepredstavoval nieco horsie..viem ze nemam stresovat,ale ked sa nieco vykolaji tak je asi normalne ze to riesim,hlavne teraz ked sa sice snazime o babo,ale mame kopec inej roboty..takze v posteli je to len sex nic viac.. 😀

bijan
31. júl 2013

@radka1303 aj keď sa ti nechce,choď radšej k dokymu.aby vylúčil mimotehu.máš to istejšie.držím päste.inak keď na to nemyslíš,najlepšie otehu🙂

radka1303
autor
31. júl 2013

@bijan ja viem ze ked na to sa nemysli tak sa lepsie dari...ved prave v otm je ten hacik..nemyslime a uz dokonca sme v stadiu ze chceme pocak tlebo ideme kupovat domcek a prerabat..uz dva tri mesiace mame plnu hlavu toho,fakt uz ani nemam cas mysliet na male ☹ a teraz sa udeje toto,a ja som z toho akasi vedla..

piacere
31. júl 2013

@radka1303 bazálnu teplotu si nemeriaš? Ak nie (lebo ak by si merala, tak tá ti prípadné tehotenstvo ukáže), tak by som skúsihneď tehotenský test, už nemusí byť ani z raného moču.... ak ti teda vychádzali pozitívne ovulačné testy, lebo tie sú pozitívne aj v tehotenstve 🙂

radka1303
autor
31. júl 2013

@piacere praveze nemeriam ☹ ovu testy mam doma len jeden,a tehu si musim kupit....takze neviem mozno ak nezabudnem si rano zmeriam BT mozno to na nieco bude

piacere
31. júl 2013

@radka1303 teraz už BT nenapovie, lebo ak to nie je tehu a prebehla u teba normálne ovulácia, tak BT už bude tak či tak zvýšená. Ale ak by si bola merala celý čas, aj počas mrchy, tak by BT neklesla a držala by sa hore.
Skús ten tehotenský test. Ak bude čo i len minimálne pozitívny, tak zájdi na gyndu. Môže ísť o tehotenstvo s oneskorenou ovuláciou a následnou slabou mrchou, ale žiaľ, môže ísť aj (ako píšu baby) o mimomaternicové.
Držím palce, aby boli na teste diaľnice a bábo na správnom mieste 😵

janka220989
31. júl 2013

mne meskala mrcha asi necele dva tyzdne, odhodlavala som sa kupit si tehu test, ale bolesti a slabulinke spinenie, dalsi den cely spinenie, tak som myslela ze normal a dalsi den dostanem, ale nic a tak som si konecne kupila test a ihned na nom boli dve silno ruzove ciarky, tak som dalsi tyzden sla k dokt a potvrdila mi tehu, no nepacilo sa jej, plod bol velmi malicky na 7 tt, bol asi v 5 tt, bojovalo malicke do 9tt, aj ked nerastlo ako malo a odislo. v tele sa urcite nieco deje, urcite by som sla k dokt, teraz som tehu, meskala mi tyzden, len slabulinke dve ciarky a uz som sa objednala a zatial super 🙂

radka1303
autor
31. júl 2013

@piacere
@janka220989 diky baby,tak ja to risknem s tym tehu testom ale aj keby bol pozitivny alebo negativny,tak si myslim ze k doktorovi budem musiet ist..len sa tak blbo citim,ked mam ten vytok...ci myslite ze mi bude len sono robit??lebo takuto situaciu som este neriesila

foofee
31. júl 2013

@radka1303 ja by som na tvojom mieste skusala kazde rano 😀 ja som si spravila ked mi meskali tyzden, a potom kazdy druhy den. Kedze ja mam taky hala bala cyklus som si myslela, ze mi proste vynechali (sme sa stahovali, tak som myslela ze zmena prostredia) par krat do roka nemam cykus 31 dnovy ako zvycajne, ale aj 40-50 dnovy a ovulaciu som citila vzdy na 17-18 den (spinenie, bolest vo vajceniku) tak sme v case ked som ocakavala MS, sme sli naostro, ze sa nic nemoze stat a stalo sa 🙂 nechceli sme pred svadbou a nakoniec na svadbe budem v 8 tyzdni.
Mne sa duch objavil asi po tych 3 tyzdnoch a to taky duch duchovy, ze sa objavil az cca pol hodinu po limite a som si ho vsimla ked som sla test vyhodit. Na dalsi den som isla k lekarke, ta na usg nic nevidela, chcela mi pichnut agolutin, ale som ju presvedcila nech mi vezme krv a bolo to tam🙂. Takze podla mna mozes byt tehotna, priroda je nevyspytatelna a babo pride vtedy ked si samo zmysli🙂 takze zatial testuj a ked tak zajdi k lekarovi.

radka1303
autor
31. júl 2013

@foofee dakujem 🙂 zdvihla si mi naladu :-*

nativanativa
31. júl 2013

@radka1303 hm zaujímavé,nechcem strašiť,ale nemôžeš mať aj cystu? Vtedy to tiež tak býva. V opačnom prípade by to bolo super,držím ti labky!!!

foofee
31. júl 2013

@radka1303 drzim palce a posielam jedno modre pre stastie 🙂

radka1303
autor
31. júl 2013

@foofee dakujeeem 🙂

radka1303
autor
31. júl 2013

@nativanativa neviem o tom sa sa nedocitala....ale mozne je vsetko ☹ nebyvaju pri cystach aj ine priznaky??bolesti a pod??mna len brusko pobolieva ale nieje to zase na umretie..proste take ako keby ma prist dalsia ms...

trojmamka
31. júl 2013

@radka1303 mam na vajecniku 4 cysty najmensia ma 1,5 cm a 3 mesiace som o nich nevedela.Koncom maja neboli a teraz su a nebolelo ma nic.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre