ahojte moze my meskat mennzes z tabletkoch brala som vac tabletky od bolesti neviem ci my moze z toho meskat tehotna nesom spravila spm si tehu test
Ten prispevok o bolesti chrbtice je tiez tvoj, ze?
@brezza nie preco
@viestta neviem co tu riesite a koho riesite pre boha ziveho som s len pytala normalne a tu ma uz idu obvinovat z noecoho co som ja vobec nepisala takze tak clovek sa tunormalnej odpovedi nedocka ,co sa tyka pravopisu neviem ktora tu pisala o tom strc sa vies kam teraz mas tu pravopis hahaha ,nemozu byt vsetci taky mudry ako ste vy ze pravopis
Podľa toho akých silných. Panadol, nurofen a ibalgin, pochybujem. Ale ak poriadne supy na predpis, tramadol, kodein, tegretol atď atď, áno. Bola som na takých.
@danieladugard no ano brala som len od bolesti nic na predpis volala som mojej gynekologicke tak my povedala ze moze to byt z liekov ale nemusi mozem byt aj prechladnuta vraj ,neviem co mam robit tehu test my ukazal negativ pockam este a skusim zase test
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
😲