Meškanie menzesu kvôli tabletkám od bolesti?

3. máj 2021

ahojte moze my meskat mennzes z tabletkoch brala som vac tabletky od bolesti neviem ci my moze z toho meskat tehotna nesom spravila spm si tehu test

katkaseiner
3. máj 2021

😲

brezza
3. máj 2021

Ten prispevok o bolesti chrbtice je tiez tvoj, ze?

autor
3. máj 2021

@brezza nie preco

jaga18
3. máj 2021

@brezza 100%

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
3. máj 2021

@viestta neviem co tu riesite a koho riesite pre boha ziveho som s len pytala normalne a tu ma uz idu obvinovat z noecoho co som ja vobec nepisala takze tak clovek sa tunormalnej odpovedi nedocka ,co sa tyka pravopisu neviem ktora tu pisala o tom strc sa vies kam teraz mas tu pravopis hahaha ,nemozu byt vsetci taky mudry ako ste vy ze pravopis

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danieladugard
3. máj 2021

Podľa toho akých silných. Panadol, nurofen a ibalgin, pochybujem. Ale ak poriadne supy na predpis, tramadol, kodein, tegretol atď atď, áno. Bola som na takých.

autor
4. máj 2021

@danieladugard no ano brala som len od bolesti nic na predpis volala som mojej gynekologicke tak my povedala ze moze to byt z liekov ale nemusi mozem byt aj prechladnuta vraj ,neviem co mam robit tehu test my ukazal negativ pockam este a skusim zase test

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre