Ahojte môžem sa spýtať mešká mi menštruácia 2mesiac
A dnes som bola u dochtora a povedal mi že mám zväčšenú dutinu že môže to bit tehotenstvo že mám prísť o 2 tiždne a chcem sa spýtať aká je šanca že budem tehotná ďakujem 🙂za pomoc
Dochtor🤦♀️. Hádam ti povedal, aká je šanca. Ak nie, tak si sa ho mala spýtať
U akého *dochtora* si bola? Ak u gynekológa tak on by ti už vedel povedať ak ti 2 mesiace mešká, celkom isto či tehotná si alebo nie.
@miminka666 test si si robila? Alebo vzal doktor krv na test?🤔
@julie19 test mi ukázal pred že nie som
@oli2782 áno u Gynekológa som bola a on mi len povedal len že je možné tehotenstvo že viac mi povie o 2tiždne to je všetko
@jaja20 nie nebral mi krv
Ak ti 2 mesiace meškajú a test ti vyšiel negatívne, tak tehotná nebudeš podľa mňa
Test negatívny, menzes mešká 2 mesiace...
Co to máš za "dochtora"?Lebo toto tehotenstvo nebude ani omylom, a to nie som gynekológ.
Vieš, ako by už vyzeral 3 mesačny plod? Podľa toho meškania?
Podľa mňa tehotná určite nie si a zmenila by som. "dochtora" s takýmto prístupom, ktorý sa pri tomto vyjadrí, že si možno tehotná...
joj, zeny, ale ste zle a hned utocite. ano, aj ja nad vela otazkami krutim hlavou, ale neda mi nevyjadrit sa. doktor nemusel podla mna vediet na isto, ci pani je tehotna alebo nie. co ak mala predtym anovulacny cyklus (cykly) a mohla potom otehotniet a nie je ze v tretom mesiaci tehotenstva ale v uplnych zaciatkoch? ak by sa niekto chcel nad tym pozastavovat, ano mne sa to stalo. posledna ms v auguste, v septembri nic, v oktobri nic, spravila som si test, dve kolajnice. idem k doktorovi s tym, ze som uz asi 8-9tt - ved podla poslednej ms a on mi povedal, ze som iba 5tt - videl iba mini dutinku. takze ten cyklus v septembri musel byt anovulacny a v oktobri uz nedosiel kvoli tehotenstvu. co ak to ma aj pani tak a vy hned utocite, ze co je to za doktora?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A test si si nerobila? Zobral ti doktor krv na rozbor?