Meškanie menzesu a strach

aniee_aniee
25. feb 2021

Ahojte 20 dní mi mešká ms ,, na 15den som robila test negativ ,, ja neviem som taká znepokojena že stále neprichádza , mám urobiť ešte raz test , či počkať a upokojiť sa ? :(

nela6
25. feb 2021

@aniee_aniee treba ist na gyndu, dôvod nemusí byť tehotenstvo, pozrie a rozhodne, či treba vyvolavacku napr.

nafka0483
25. feb 2021

@aniee_aniee V prvom rade sa upokoj. V druhom rade chod k lekarovi. V inej diskusii si pisala tusim ze mavas 40 dnove cykly, najlepsie ti povie lekar, ze co sa deje.
A po dalsie - pri styku sa chran aby si sa kazdy mesiac nestresovala.

aniee_aniee
autor
25. feb 2021

@nafka0483 áno ja viem ,, len to bolo tak že praskol kondóm ,, a nedokončili sme dokonca lebo som sa zľakla ,, čiže áno dávam si veľký pozor , len to že neprichádza ms ma nejak straší , môže ísť o posunutu ovulaciu ? Lebo som mala taký hlien ako pri ovulacii ale zase neviem či tam veľa by mohlo trvať (4 týždne cca kým by došlo k ovu)

nafka0483
25. feb 2021

@aniee_aniee Ak mavas velmi dlhe cykly, tak je tazsie urcit ovulaciu. Mozes mat dlhu folikularnu fazu alebo naopak prilis dlhu lutealnu. Bez vysetrenia hormonov v krvi, alebo meranim bazalnej teploty alebo sledovanim u lekara ultrazvukom sa neda jednoznacne urcit kedy bola ovulacia.

aniee_aniee
autor
25. feb 2021

@nafka0483 ďakujem pekne , no áno som mladá ešte v puberte čiže celkom sa bojím návštevy doktora a podobne , len má trápi to tehotenstvo lebo tehotenský test negatívny , a moja hlava je na Tom že keď mešká ms tak tým pádom tehotná keď mám aj styk ,, chránený ,,az na túto nepozornosť , no a od toho styku je už pomaly 7 týždňov ,čiže tehotensky test by uz ukázal nie druhú čiarku

nafka0483
25. feb 2021

@aniee_aniee Ano, ukazal by, upokoj sa. A objednaj sa k lekarovi, nemas mat z coho strach. Vysetrenie trva par sekund a neboli.

delli18
26. feb 2021

Ahoj baby.mam na vás otázku či ste náhodou niektorá neprešla tým, som po tretej sekcii následne mám sterilizáciu a tento mesiac mi mešká 5 deň menzes cca tri týždne dozadu mi bolo strašne zle som vracala neraz.test som si nerobila ešte.co myslíte?a k doktorovi ktorému chodím,neordinuje momentálne.ďakujem od:blbé poznámky nepotrebujem čítať.dakujem za pochopenie.

nafka0483
26. feb 2021

@delli18 Dovody mozu byt rozne. Urob si test, to je prvy krok.

delli18
26. feb 2021

@nafka0483 dnes už nie zajtra pôjdem kúpiť do lekárne a urobím, uvidíme lebo mám strach totižto posledný cisársky som mala pred 11rokmi.a vtedy mi aj spravili sterilizáciu.

nafka0483
27. feb 2021

@delli18 Fakt to moze mat rozne priciny, daj vediet ako dopadol test.

any_soj
28. feb 2021

@nafka0483 mení sa dĺžka folikularnej fázy. Lutealna tak dlhá nemôže byť, nakoľko žlté teliesko, produkujúce progesterón (ktorý zadržiava príchod menštruácie) proste tak dlho "neprežije". Opačne môže byť problém, že funguje príliš krátko a teda je lutealna fáza príliš krátka.

kattky
28. feb 2021

@aniee_aniee mne ms meskala napoledy 3 tyzdne. K lekarovi som sa nedostala, kebo mal covid. Potom som sa dovolala a povedal mi aby som este tyzden pockala a ked nic, tak mam prist. Ms mi prisla az ked som dalsi cyklus mama mat. Uvidim ci teraz dostanem na cas, alebo olat bude mi meskat. Doteraz som ho ma presny ako hodinky.

aniee_aniee
autor
28. feb 2021

@kattky joj no ďakujem že nieson jedina ,, tak tiež počkám a uvidím a príčinu ste nezistili ,že prečo meškal či ?

kattky
28. feb 2021

@aniee_aniee zial nie. Povedal mi ze bo tude bud cysta, alebo hormonalne vykyvy. Svagrine tiez meskali ako aj mne ale ona ani nedostala tak sla na vysetrenie a dr jej zistil polycysticke vajecniky a pichol jej vyvolavacku

delli18
1. mar 2021

@nafka0483 spravila som a stále jedna čiarka

aniee_aniee
autor
1. mar 2021

@delli18 koľko dní mešká

delli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
delli18
1. mar 2021

@aniee_aniee dnes 8 deň ale mám strach a môj dr.este stále neordinuje.

aniee_aniee
autor
1. mar 2021

@delli18 To bude z toho stresu a strachu ,,myslím že to potrebuje čas ,, skús počkať ešte 5-6 dní , ak sa objaví čiarka tak si vtom ,, a ak nie tak to vyjde nabudúce 🙂) mne mešká už viac ako tri týždne a testy negatívne a neviem tiež čo robiť :(

nafka0483
1. mar 2021

@delli18 Strach mas z coho? Test pises, ze mas negativny.
Moze ist o hormonalny vykyv. Neviem kolko mas rokov, pises ze 3 cisarske a posledny pred 11timi rokmi... nemoze uz byt nastup menopauzy?

delli18
1. mar 2021

@nafka0483 píšem súkromne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre