Ahojte baby,ms mi meska 5 dni,byva presna ako hodinky.v den ms som krvacala,dala som si tampon,ja ze proste prisla ms,ale po prvom uz dalsi bol cisty a ostalo mi len hnede spinenie. Prsia mam ine... 3dni pred terminom ms som bola na gyn(lebp som mala bolesti v podbrusku).nic podozrive (zapal,cysta ) nevidel,sliznica bola 6mm,ze to nevidi na tehotenstvo s takou vyskou,skor posunuta ovulacia a preto bolesti.ale ms stale nikde,stale cakam ze sa rozbehne.mate skusenost
@blavacka321 ano, moze to byt posunuta ovu, mala si nizku sliznicu, 6 mm je na ms niekedy ozaj malo
@janetinka27 takze myslis ze to bolataka slaba ms a uz som v dalsom cykle? Snazili sme sa aj o babe,ale ten test je skor negat ako pozit a dr mi vyslovene vravel ze v daslom cykle ak nebyjde tak skusime nejak sliznicu zvysit
@blavacka321 skor som myslela to, ze to este nebola ms, lebo sliznicu pred ms si mala velmi nizku. alebo na druhej strane to mohla byt prave preto taka slaba ms, ze bola nizka sliznica. to ti nikto nepovie, to by ti povedal doktor, ked si tam bola, on to na sone lepsie videl ako my, co vsetko si tam mala 🙂))
@blavacka321 ak bola sliznica 6 mm tak to moze byt pricinou velmi slabej menstruacie. Jednoducho sa nejak hormony zblaznili.. 6mm je na tehu dost malo.
Na zvysenie sliznice zacni pit macu peruansku...a po ovulacii by bolo fajn nasadit progesteron
@miskamicha moze byt,cely cyklus bol zvlastny.otesrujem sa este cez vikend,jedine ma pletu prsia,tie ostali viditelne ine
@blavacka321 verim ze s babom sa coskoro zadari. Mne maca peruanska pomohla na sliznicu maternice ..plus zvysila sa mi hladina estrogenu co je pre jej rast dolezite.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@blavacka321 môže to byť meškanie menštruácie.. alebo skús poprípade si kúpiť test ak nič počkaj ešte týždeň ak nepríde ms choď doktorovi