Dobrý deň.
Ms. Som mala na konci januára, všetko bolo v poriadku. Cca v strede cyklu sme mali s priateľom niekoľko krát nechránený sex, s tým že "to dal" do mňa. Včera tj 26.2. som mala jednorazový ružový výtok (len na papieri) a dnes 27.2. som ho mala zas,trošku silnejší ale zas len na papieri. Ms mi mešká dva dni. Bolesti pŕs mám už skoro dva týždne, sú zväčšené bolestivé a žilky sú tmavé-velmi viditeľné. Včera večer má bolelo kríze akoby mi mala prísť ms,no nič. Dnes mam občas tlak a pichanie v podbrušku.
Myslíte že som v tom?
Test si budem robiť zajtra hneď ráno.
Za reakcie a odpovede vopred ďakujem.
Baby,dnes ráno som dostala akoby ms ale to trvalo cca 5minut. Čistá krv len zo mňa vyšla na wc, od vtedy nič
Test mi zatiaľ vyšiel negatívne, teda ja som tam videla istú chvíľu slabunku čiarku. Čo myslíte ? Mám test zopakovať o pár dní?
Ahojte môžem bit tehu príznaky žiadne test negatívny dakedy bolia prsia pichalo má podbrusku asi pred týždnom a ms mešká 9 dní a mám hlad furt sa mi chce jesť môžem bit tehu
@mirkava diskusia februar 2019
Dobry den prajem idem po radu meskaju mi 8 dni mavam pravidelnu menstruaciu v case menstruacii som mala ruzovy vytok v sobotu som si robila test negativny mozem byt tehotná?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Myslim ze ano,ale ista si budes tym testom