ahojte baby,zaujima ma ci tu je niekto taky,komu // vysli az po dlhsej dobe,po 4ODC,dnes som 39DC,tehu test negativ,na jednom je duch ale ten test zevraj duchuje,mamatest nič,MS este neprisla,navsteva lekara nabuduci tyzden,tak ci tam je este sanca ci som tehu 😀
@denisa87 test som si robila pred tyzdnom a bol negativny. potom som dostala MS - dva dni a potom uz viac menej len spinenie. a bolesti stale mam. su vsak uplne ine ako mestraucne, je to taky tlak. nebolia ma vajecniky ale stred podbruska. myslela som si ze ked som dostala tak aj bolesti prejdu ale akosi sa im nechce odist 🙂 nie je predsa mozne aby som bola tehu, nie?
@denisa87
@janie80 Ahojte žienky🙂Mne mešká už týždeň a veru neukazujú testy nič a pritom veru cítim že mám zväčšenú maternicu,keďže mi častejšie treba na malú a aj prsia mám citlivé a stmavnuté,a aj pri malom mi až na 3týždeň meškania ukázali testy //.Tak som moc zvedavá či aj mne na 42dc ukáže test a už Ti vtedy ukázal riadne tmavé?//?Ja som zatiaľ 36dc.
@denisa87 Krček musí byť uzavretý nahmatáš v pošve oproti prstu,akoby gguľôčku je proste z hlienu,volá sa hlienová zátka,ktorá odchádza pred pôrodom.Asi ja tak na 5-6cm hlboko,ja som si hmatala hneď vdeň neprichádzajúcej ms som mala asi na 4cm a potom na ďalší už bola vyššie.Ale hlavné je,že má byť uzavretá.A ak si zvykneš merať teplotu v pošve na začiatku tehu je 37stupňov min.36,9stupňov by sa malo držať sú ženy ktoré majú vyššiu teplotu,ale nazabudni pred vstaní ráno zpostele sa má merať ešte pred vstaním.
@denisa87
@zora256 testy su tu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/janie80/albu... tie 14DPO
@janie80 To je krásny pocit najkrajší,kiežby som už tam trvala pri kopančekoch🙂Ale zatiaľ si užívam 16mesačného synčeka kým mám na neho čas😀
@denisa87 Dá sa aj teraz ja som si merala od stredy takmer každý deň a veru včera som mala už len 36,9stupňov a to som bola 35dc,ale baby ma uistili,že časom sa to mení,že jedna mala len 36,7stupňov počas celého tehu a na začiatku aj 37,5stupňa.tak skús a daj vedieť a koľký deň Ti mešká?
@denisa87 Na pregnology.com som si vypočítala,stým,že ovu bola asi 18.11. a tak mi vyšlo,že som len 3tt +3dni,čiže zato je možné,že mi neukazujú testy,keďže testy ukazujú po 4týždni tehu.Tak by to aj sedelo.Problém je vtm,že neviem kedy presne bola ovulka,len podľa sexu si tak rátam.Skús ten krčok nahmatať a zmerať teplotu a uvidíš,moc držím palčeky 😉
@gubcikova Záhada to nie je proste test bol iný a aj hcg ináč stúpalo,keďže na najmama radia až po 4týždni testovať to jest keď mešká 10-14dní ms,ale to závisí aj od ovu,ak bola na konci cyklu tak pozdejšie ukazujú testy pozitívne.Mne pri malom až na 3týždeň meškania ukázali len testy // a lekár rátal o týždeň viac a pritom sa narodil na čas ale podľa lekára na 41tt,a pritom mal ideálne miery a vyzeral ako načas narodené,keďže prenoseným novorodencom sa šúpe kožička,a náš bol presne na čas mal aj váhu priemer 3500g🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mne na tehu teste pri prvom tehotenstve ukazalo // az v 3.mesiaci tehotenstva. dovtedy testy stale negat. anebol jeden, ale opakovane niekolko.