Meškanie menzesu a negatívny test. Môžem byť tehotná?

zuzkazuzanka55
20. júl 2021

Dobrý deň, cyklus mám väčšinou 32 dňový...tento mesiac som na 35 deň cyklu spozorovala dva kvapky krvi na nohavičkách. Už som myslela, že sa mi rozbieha ms lebo aj bolesti som mala (kríže, brucho) na 45 deň cyklu som robila tehotenský test ale cez deň a vyšiel negatívny. Dnes už 47 deň cyklu a ja stále nemám ms a bolesti v kuse také slabšie, najviac mám bolesti keď spím a ráno...sex sme mali cez plodné dni...otázka je či vám meškala ms test bol najprv negatívny a potom ste sa dozvedeli že ste tehotná...

mia78111
20. júl 2021

@zuzkazuzanka55 uz by ti test ukazal pozitivitu ak by si bola tehotna. Zbehni radsej k lekarovi.

mikasz
21. júl 2021

@zuzkazuzanka55 mas odsledovane aj kedy si mala ovu?
Urcite sa najde niekto, kto napise, ze mu test ukazal az v 2 ci 3mesiaci 🤷🏼‍♀️ ale je to naozaj skor menej pravdepodobne. HCG sa zacne uvolnovat postupne ako sa embryo zahniezdi, ma sice velke rozpatie ale vacsinou uz 14dni po ovulacii ti spolahlivo ukaze vysledok.
Kazdopadne ms moze meskat aj z inych pricin-hormonalne zmeny, posunuta ovulacia, cysta, zapal...
Ja by som zbehla k dr., nech vezme krv na hcg a spravi sono, budes mat istotu
Drzim palce

janulienka_janka
21. júl 2021

Ja som takto mala meskanie dva týždne a nebolo to tehotenstvo.. A to som ani nespinila ani nič.. Bola som na gynde a tam mi dr povedala ze som mala posunutu ovulaciu, čo sa hocikedy môže stať, preto mi toľko ms mešká.. Takže pravdepodobne to bude zdravotný problém aj u teba.. Tehotenstvo by ti test ukázal

majamat
21. júl 2021

ak si uz viac ako 2t od ovulky, tak uz by ti test tehu ukazal aj ked ho robis v priebehu dna. do tych 10-14dni este nemusi byt ciarka dost silna cez den, ale potom uz by mala byt.
ak si uz 47DC, to uz je dlha doba. pricina bude zrejme niekde inde. aj u zien, ktore maju pravidelny cyklus obcas mozu nastat odchylky.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre