Meškanie menzesu a negatívny test

simca1106
21. mar 2022

Ahojte, mate niekto prosim skusenosti ?
Mala som dostat menzes minuly piatok. V stredu som mala mierne spinenie, vo stvrtok tiez, ale fakt minimum a odvtedy uťalo a nic..test negativny dnes rano. Prsia ma bolia, podbrusko ako pri menzese.
Pred 3 tyzdnami som bola kovid pozitivna. Moze to byt tym, alebo to moze byt tehotenstvo ?
Doktorka mi kazala este tyzden cakat..

Vdaka za rady 🙂

veronikaszabova
21. mar 2022

@simca1106 moze to byt kovidom, ked mas test neg.
Po kovide zvykne meskat menzes

klaudiadia99
21. mar 2022

@simca1106 kedy si mala ovu?
Môže byť aj koli covidu že ti meškajú

simca1106
autor
21. mar 2022

@klaudiadia99 blbe je, ze beriem antikoncepciu. Takze ovulaciu si asi neratam. Bola som so synom v nemocnici a zabudla som uzit 3 tabletky. Bezne mame styk "naplno" takze moze sa stat, ze sa to nejak uchytilo. Minuly pondelok som bola na rocnej preventivke u gyndy a hovori mi, ze mam prekrvenu maternicu, ci mi prave skoncil menzes. A ja ze niee, mam dostat o 4 dni. A ona ze aha zvlastne.. tak preto tak nad tym rozmyslam, ci to nemoze byt tehu..
Aj ked pri prvom som mala hned 2 ciarky 🤷‍♀️

ali999
21. mar 2022

@simca1106 no moze to byť aj tehu, ale ja som mala po covide totálne rozhádzany menzes s tiež prvý menzes po covide som mala taký že len 3 dňové slabunke spinenie a potom nič...a tehotná som ja nebola . Ale skus test o dva dni 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre