ahojte, chcela by som sa poradiť, menzes mi mešká 5dní, dnes som si robila test a výsledok negatívny.... môžem byť tehotna?
minulý mesiac som menzes dostala ešte o 2dni skôr, ale išlo skôr o krátke krvácanie/či špinenie.... inokedy mávam PMS bolesť chrbta, brucha, prsníkov a teraz nič len ma pália bradavky a bolieva ma hlava... čo to môže byť? poraďte mi prosím ☹
Ahoj no ja som mala nieco podobne...🙂 az v 4tt my lekar povedal ze to je 100% tehu...lebo som aj krvacala test neukazoval ale meskala 🙂 neskor ukazal a ja uz som v 24tt 🙂 skus test: woman secret baby...🙂 podla mna najlepsi 🙂 a ma dobru citlivost 🙂
@sima018 @zuzkazivcak skúsim baby 🙂 uvidím čo z toho bude :/ dúfam že nie nejaké zdravotné komplikácie
uhniezdenie vajíčka trva 7 -10 dní, zvýšenie hcg preto nemusia testy zachytiť ... preto je najlepsie spravit test týžden po ...
@sabinka277 Ďakujem a v lekárni sa dá bežne zohnať?? ....rozmýšľam že ak nepríde ms do pondelka skočím za doktorkou a bude to najistejšie :D
@fantaghiro21 no tak si počkám, som ale poriadne netrpezlivá a nervózna z toho 🙂
@bersi757 ano ano stoji okolo 5e a su tam rovno dva a niesu to tie papierikove ale tie umele velke...a su super 🙂
@sabinka277 hneď v pondelok pôjdem na nákupy 🙂
@bersi757 to ti verím, aj ja som bola, ale čím viac budeš vystresovaná , tým to bude horšie.Mohlo sa stať, že si mala aj anovulačný cyklus...Pokial nemas moc ťažké prejavy/pálenie, výtoky, svrbenie / pockaj ten týžden minimalne a potom sa objednaj ku dr 🙂 ja som niekedy cakala aj 2 -3 týždne... jednoducho som nemala ovulaciu alebo posunutu... Stalo sa mi aj, ked som bola už objednana na daný den k dr, nakoniec mi menštruacia prišla ..... držím prsty, nech je všetko tak, ako si praješ
@fantaghiro21 práveže mi nič nieje 🙂 kde tu ma pichne v bruchu, alebo cítim možno nejaký tlak ale nemám vôbec bolesti ako inokedy pred ms a to si ich užívam kvalitne, kedže mám maternicu otočenú naopak
...tak skúsim vydržať aj tak na výsledku už nič nezmením 🙂
@bersi757 super potom daj vedeit som zvedava 🙂
@sabinka277 jasné ;)
baby ja neviem či si to už namýšľam ale dnes akosi často cikám a poriadne ma pichá v podbrušku.... keď rozmýšľam racionálne môže to spôsobovať aj prechladnutie ale je tu istá možnosť byť tehu....
Mne tiez nie hned prvy test vysiel pozitivne,skus si urobot za par dni🙂
@sabinka277 @sima018 .... prišla ms ☹ aj som sa začínala tešiť, predčasne...škoda, snáď to vyjde keď bude vhodnejší čas 😔
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bersi757 skus si spravit test neskor mne ukazal tehu az ked som bola v 7tt 🙂