Meškanie menzesu a Inofolic

denamir
6. aug 2014

ahojte baby chcela by som poradiť uz tyzden mi meska menzes test som si este nerobila, krcok mam tvrdy ale polootvoreny. beriem uz dva tyzdne inofolic moze to byt z toho alebo budem tehu? konecne 🙂 😉

spisanka
6. aug 2014

@denamir ahoj.Mne sa po Inofolicu upravil cyklus,predlzil sa mi o 5 dni,ale kludne mozes byt aj tehu ked mas krcok tvrdy..mne ked nechodila ms tak som mala krcok maknuci..budem drzat palce,aby to bolo tehu 😉

denamir
autor
6. aug 2014

@spisanka tak neviem no ano ale mam ho otvoreny

radka752
7. aug 2014

@denamir Ahoj. Ja začnem tretie balenie Inofolicu a posunul mi mrchu o deň 🙂 Držím palce.

denamir
autor
7. aug 2014

@spisanka
@radka752 dnes som si robila test a bol negativny takze bol aj plac

eva278
7. aug 2014

@denamir tak to ma mrzí.. ja mám s inofolicom dobré skúsenosti.. skús brať dlhšie, snáď pomôže

denamir
autor
7. aug 2014

@eva278 super tesim sa spolu s tebou. vobec ti nemeskala?

eva278
7. aug 2014

@denamir no u mňa to bolo trošku komplikované, ja som mala veľmi dlhé a nepravidelné cykly, väčšinou anovulačné, ale keď som ho začala užívať pravidelne 2 x denne, cyklus sa upravil, prišla aj ovulka a napokon aj 2 čiarky..

donna11
7. aug 2014

@denamir moze ti kľudne posunúť cyklus,hlavne ked si ho od zaciatku cyklu nebrala.béreš ho len 2tyzdne,takže čakať,kludne mohol aj ovu o niekolko dni posunut.hlavne nezúfaj,je to len začiatok a plače ničomu nepomôžu.nesledij to tak a podari sa.

radka752
7. aug 2014

@denamir No to poznám, človek má pocit, že to vyšlo a nakoniec test je snehobiely. My sa snažíme už vyše pol roka. Tento mesiac sme využili ovulku naplno a už druhý deň mám boľavé prsia, žalúdok na vode a bolesť v krížoch. Aj ked som len 4. deň po ovulke a zdá sa mi, že je to akosi skoro na tehu príznaky, ale nádej zomiera posledná.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre