Meškanie menzesu 8 dní

punkerka2510
16. nov 2021

Ahojrskami menzes 8 dní test som si robila 4 dní meskal bol negatívny test bol kupovaný v Tescu taký ten obyčajný Pepino za Euro 50 ale o to asi nejde preto som sa chcela spýtať že či už by ukázal vlastne test že som alebo nie som tehotná Keby tu to štyri dni meškanie menzesu Preto sa pýtam dajte vedieť ako prvé dieťatko mám 9 mesačnú dcéru Ale pri nej som si robila teraz keď je meškal menzes týždeň

anjelicek26
16. nov 2021

Drvivej vacsine test uz v den meskania ukaze spolahlivo. Ak si nemala poposuvanu ovulaciu samozrejme. Osem dni meskania je vela, ak bude aj teraz negativny, tak tehotna nebudes, treba zavolat na gyndu a spravit si termin, mozes mat bohuzial aj cystu, to vie menstruaciu oneskorit aj o dva mesiace, ak este dojcis, tak vysoky prolaktin vznik cyst este podporuje...

zuzkaa1991
16. nov 2021

@punkerka2510 mam mesiac kedy mi meska 12 dni raz dvakrát do roka sa stane ak mate istotu ze nie ste tehu ;) ale urobte si o dva dni opat ranneho test

punkerka2510
autor
16. nov 2021

@zuzkaa1991 Však to že ja som si ho robila ešte večer lebo sme boli na očkovaní a som chcela vedieť že či náhodou nie som tehotná Áno robila som si to až potom ale tak uvidíme

zuzkaa1991
16. nov 2021

@punkerka2510 skuste z ranneho mocu ak nebude podla mna len hormóny sa kus zmenili ;) PO porode mi sa stalo ze aj 15dni meskali

vamajka
16. nov 2021

@punkerka2510 po ockovani na covid nemam menzes uz 5 mesiacov takze ak si bola na ockovani moze to byt aj z toho vela zien ma s tym problem

punkerka2510
autor
16. nov 2021

@vamajka f
Uuuu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre