Meškanie menzesu 3 - 5 dní

12. dec 2021

Ahojte maminky,
Konečne v našej rodine neriešime dve čiarky na covid teste 😀
Menštruácia mi mešká 3-5dní (nepravidelný cyklus +-2 dni takže presne neviem) no každopádne mešká 🤷
Test som si robila teraz večer (čo neviem či môže nejako extra ovplyvniť výsledok aj keď viem že najlepšie je robiť test ráno). Bol úplne bez náznaku čiarky.

Pri synovi mi meškala menštruácia 1 deň, spravila som si test a koľajnice ako svet hneď v sekunde.
Test je z dr max (taký istý, ako pred takmer 5 rokmi čo som použila pri synovi).

Už neviem čo si o tom mám myslieť, cysty nemám (nedávno som bola u lekára), zápal tiež nie.

Manžel už prišiel s teóriou že možno ak to je dievča si dáva na čas s tými dvomi čiarkami.
Mňa zas napadlo či sa mi mohla posunúť ovulácia a tak aj menštruácia príde neskôr.

Máte nejaké skúsenosti? Lekárovi zavolám, no piatok.ma to nenapadlo a teraz bol víkend.

Tak ja len budem rada za akýkoľvek názor čo to môže byť 🙂

Covid som neprekonala, nie som ani očkovaná, s týmto súvis nevidím.

S manželom sa nejako extra nesnažíme, ale nechávame voľný priebeh, žiadna ochrana.

carduelis
13. dec 2021

A vies kedy mavas ovulaciu? Lebo od ovulacie ma kazda zena konstantnu dlzku tej fazy -napr 11 dni (raz za cas 10, potom 12), cize ak ovulacia sa mohla kludne posunut- to sa deje lahko a casto a je to ok, ale druha faza je stale konstantna

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre