Ahojte baby uz som tu pisala pred tym dnes mi ms meška dva dni.
Testy som si robila teraaz.
Prvy je in time,druhy mamatest a treti dr max.
Ten mamatest ma asi najviac farbiva vy ste mali ake testy 2 dni meskania?
Je jedno aké testy mal niekto iný keď 2 dni meškali, každá máme inak dlhý cyklus. Dôležité je, koľko je od ovulácie.
@michaela789 15 DPO som dneska
Počuj, ale kašli už na to. Čiarku máš evidentne silnejšiu. A testy, dokonca ani v rámci tej istej značky, nemusia byť napustené rovnako... Viem, že je to ťažké lebo zvedavosť aj strach... Ale nestresuj sa 🍀
@monci17
@michaela789 dneska takto nebol robeny rano ale nepila som 2 hodiny pred tym
Podľa mňa si tehotná. Mne chodí ms nacas, keď mi 2 meškali bola som tehotná.
@monci17 hcg rastie každé dva dni. Skús urobiť zajtra a porovnať so včerajším.
Na tej fotke z dneška neviem posúdiť, či tam nejaké zosilnenie nastalo... Je upravovaná? Také čudné farby sa mi tam zdajú.
@monci17 uff...naozaj sa mi zdá slabší 😔 Daj vedieť, čo tá krv. Držím ti palce🤞🏻
@michaela789 dam vediet urcitee dneska snad budu vysledky uz🙏🏽🙏🏽
Daj vedet
@michaela789 takze asi nic nechapem ako mi digi vysiel pozitivne ked je to 25 citlivost
@monci17 to podľa čoho viete že nic
@lenuss1992 však tam má hcg 5,9.. nevidíš? A to je malo na tehotenstvo
@alchemilkazltozelena
@alchemilkazltozelena a koľko je na tehotenstvo
@monci17 koľko musí byť na tehotenstvo
@lenuss1992 noo nad 5 je tejotenstvo ale ja by som mala byt 5tt a to by malo byt vyssie
@monci17 to vyzerá na biochem. Podľa mňa bolo vyššie, ale už klesá. Je mi to ľúto 😔
@michaela789 ano uz som zacala krvacat
@michaela789 spravila som si zo srandy teraz test a je pozitivny vcera uz vecer neboli vobec ciarky na teste tak ja to nechapem🙏🏽🙏🏽
@monci17 môže byť pozitívny ešte nejaký čas. Ja ti nechcem brať nádeje, ale tá krv bola naozaj málinko pozitívna, skôr hranične by som povedala. Kiežby som sa mýlila a nakoniec sa z toho vyvinulo prosperujúce tehotenstvo 😔
Večer si mohla mať viac zriedený moč, teraz koncentrovanejší. Možno preto test ešte zachytil hcg.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@monci17