Meškanie menzesu

10. okt 2022

Ahojte, ja viem, že sa to tu stále rieši, avšak rada by som vedela názor Váš. MS mešká 7 dní, cyklus 31 dní, styk pred ovuláciou, počas, ponej 😅, minulý mesiac ale biochemické.. Teraz ako mala prísť MS, bolesť podbruška niekoľko dní, vyslovene ako pri MS, avšak MS nikde, prsia málinko citlivé deň dva, len tie "kŕče", pichanie neskutočné občas, ale len raz-dvakrát do dňa, krémový biely výtok, inak žiadne príznaky. Test robený 03.10. v prvý deň meškania, avšak negatívny, ďalší test budem robiť zajtra ráno, nech je z ranného moču. Myslíte, že tam je šanca nejaká ešte? Doktor má dovolenku, tak za ním neviem ísť poradiť sa a nech ma pozrie, tak sa pýtam Vás ženy, či ste to mali takéto aj Vy? Pocit že príde príde, bolesti tomu tiež nasvedčujúce, a už ôsmy deň nič 😒 Ďakujem pekne.

esmeronka
10. okt 2022

Pokiaĺ si nespraviš test ani samotná veštica ti s istotou nepotvrdi ani nevyvrati tehotenstvo...a keď ti meška 7 dni tak test nemusi byť z ranneho moču

esmeronka
10. okt 2022

Ja mam 32 dňovy cyklus a toto je test na 4 deň meškania s večerneho moču

leuska1991
10. okt 2022

Ešte sa ti môže dávať dokopy telo po biochemickom. Ja som mala takto ešte jeden menzes a na ďalší otehotnela. Pokiaľ je test negatívny už týždeň po meškaní tehu to asi nebude. Držím palce 🤗

autor
10. okt 2022

Tak po robote idem testovať 🙂 ja viem, bez testu nezistím nič, len som takto ešte nebola nikdy, že bolesti podbruška a pod. a MS nikde 😀 ale dala som na slová manžela, nech zbytočne netestujem toľko opäť 😅

nivea22
10. okt 2022

Sprav si test a uvidíš. Môže to byť tehotenstvo ale aj znaky prichádzajúcej menštruácie. 🤷🏽‍♀️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre