potrebovala by som surne poradit ohladne kamarátky ktorá sa lieci tymito liekmi.Minulý mesiac brala klostilbegit od 5dna cyklu po 9tý den.potom začala brať 15den duphaston do 26dna mc.menštruacia jej meškala 11dní.tento mesiac brala lieky presne ako minulý mesiac.menzes však neprišiel,prišlo len slabučký vytok hnedej farby..Bolia ju vaječníky ako na menzesale zatial sa nerozbehli,je možné aby menzes takto meskal ked brala presne lieky ako minulý mesiac?dnes už mešká 12dní.za rady vopred dakujem.kamaratka je už zúfala lebo velmi tuži po babetku.
@ematko29 - z clostylu ak sa berie viac cyklov zvyknu byt cysty, zrasty, takze pekne na gyndu, cysta moze bezne sposobit meskanie mrchy....
pre istotu nech kúpi tehu test aby vedela povedať lekárovi, pretože sa to pýta každý a určite na gyndu. Istota je istota.
ahoj ja som tu nova..už 2-mesiace som vybrala clostil a dufik,lebo sa snažime otehotniet a nic ☹ dnes je 12 den co mi meška..ale nemyslim si že som tehotna pretože ma strašne boli brucho a vaječniky ako keby som každu chvylu mala dostať..som na nervy stoho....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ematko29 https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/meskanie-menstruacie-po-clostilbegyt-a-duphastone/