dobry den chcela by som radu mekaju mi kramy a mam tahavy prievitny hlien co to moze byt ovoalciu som mala uz skvor no mala sa mi dostavi menstruacia ale ani naznk ponej len ten taavo hlien mam
Ahojte ja by som sa chcela spýtať či je možné že by som bola naozaj v tom . Menzes mi meškal 6 dní začala som špiniť a mať bolesti v pod brušku. Tak som navštívila gynekologa. Povedal mi že mám na maternici Cystu ale že mám aj velmi vysoko sliznicu , čo je tiež príznakom tehotenstva. Len ešte tam nič poriadne nevidel tak mi dal vyvolávačku a kontrolu o dva týždne . od vyvolávačky prešli už 4 dni a stále nič. No nedalo mi to a spravila som si tehotenský test . Obydva vyšli negatívne. No príznaky stále mám . V noci sa mi nedá ani poriadne spať čo ma stále pichá v pod brušku . Neustále ho mám nafuknuté a dá sa mi furt cikať. Môže byť že by sa jednalo aj o mimomaternicove tehu keď vyšli tie testy negatívne alebo je vo mne ešte nedostatok tehotenských hormonov ? ... Či mam navštíviť račej gynekologa skôr ? .. prosím poradte mi .. už som z toho zúfalá
Milé slečny,ak menzes stále nedorazila,treba ešte počkať a urobiť si o niekoľko dní ešte ďalší test
@natali305 myslím že u teba je dosť pravdepodobné,že ti robí šarapatu tá cysta,ale skús ešte počkať
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Spoľahlivu odpoved ti poskytne len tehu test alebo lekár 😉