Meškanie menštruácie a strach

aniee_aniee
19. júl 2022

Ahojte baby, som celkom v smútku,strese a všetko dokopy. Nechajte si nejaký hejt alebo podobné veci pre seba moc mi tým nepomôžete🙈. Pred viac ako mesiacom ( to som mala koniec menštruácie) som užila tabletku po Apreg, dostavilo sa mi celkkom intenzívne krvácanie 4 dni nato. O 2 týždne som bola s priateľom mali sme sex, nachvíľu to bolo bez ochrany 😶(naša hlúposť a moja naivita) potom si dal kondóm… Teraz mi menštruácia mešká 12 dní ( mám nepravidelnú ms čiže možno raz alebo dvakrat za život som mala ms na termín) + plus som odišla do zahraničia a všetky tieto pocity a emócie su vo mne a ja neviem čo robiť😞 pôjdem si kupit test len nemam momentálne možnosť. Neviem či tabletka rozhodila cyklus, či som ovuláciu vlastne mala alebo nie, či som tehotná 🙈 budem rada za každý názor❤️

klarissa25
19. júl 2022

Áno, jedna z tých možnosti ako píšeš...

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pato88
19. júl 2022

@aniee_aniee Ahoj, sprav si test, ale moze ti meskat aj kvoli zmene prostredia, ze si v zahranici a vsetko s tym spojene.

zuzsat
19. júl 2022

A z coho mas byt tehotna? To ze najprv ste bez ochrany ale potom.si dal kondom? K vystreku do posvy nedoslo predsa.
Meska ti kvoli zmene prostredia.je to psychicke.
Ja napr ked som prisla z vychodu do BA meskala mi 3 mesiace. Az vyvolavackou sa mi spustila.

tehotna40
19. júl 2022

@zuzsat moze otehotnieť aj bez vystreku, mam v okolí jeden taky prípad. Ale tu je naozaj mala pravdepodobnosť..

zuzsat
19. júl 2022

@tehotna40 ako ano chapem.napr pri prerusovanej sulozi ale takto ee

aniee_aniee
autor
20. júl 2022

Ďakujem baby❤️Ukľudnili ste ma, tak isto aj test ktorý som si urobila a bol negatívny🙈tak asi sa dať do pohody a čakať 🤍pekný dnik prajem

any_soj
20. júl 2022

@aniee_aniee ahoj. Počuj... Keďže toto nie je prvý krát, čo na koňovi riešiš tento tvoj strach, musím ti povedať jedno? Vieš, aký je to bezpečný sex? Nie, nie je to taký, kde máš antikoncepciu, lebo žiadna nie je 100%. Bezpečný sex je sex v situácií, kedy sa môžeš na svojho muža naplno spoľahnúť. Môžeš sa mu úplne darovať a prijať jeho sebadarovanie. Dať sa úplne, dušu, telo... V bezpečí a istote, že to nezneuzije. Viac krát si tu riešila veľký strach z tehotenstva, tak mi napadá, či ti to fakt za tých pár orgazmov stojí...? A ako spoznať muža, s ktorým môžeš mať bezpečný sex? Odporúčam podcast Ako si nezobrať teľa zvlášť prvá časť 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. Je fakt super. Rovnako ako bol super náš prvý sex s manželom. Nebol počas svadobnej noci, lebo to som mala migrénu - našu prvú spoločnú noc mi držal misu na grcanie pri posteli. Aj to som sa cítila úplne bezpečne a milovane. Prvý sex bol na druhý deň a prajem naozaj každej žene taký pocit prijatia zo strany druhého. Nijaký strach, nijaký stres. Len vedomie, že tento človek má hlboko miluje. https://podcasts.apple.com/sk/podcast/10-spôsob...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre