Ahojte, viem ze je to hlúpa otázka ale neviem co si mam myslieť, menzes mi už mešká 10 dní (co sa mi tak casto nestáva) styk som nemala len petting viem ze tehotná nemám byť ako pokial nemal nič na prstoch a pokiaľ nebol vo mne a nie nebol a nemal nič na prstoch takže viem ze je to zrejme hlúposť ale nechapem prečo mi tak dlho mešká menzes plus mi je nevoľno a nechuti mi jest a bolia ma prsia,viem ze je to blbé ale nejde mi to do hlavy🤔
skus odpoved pripadne nehladat v "hlave" ale u lekara alebo aspon vo vysledku tehotenskeho testu, nic ine spravit nevies, normalne to isto nie je, takze bud je to stres, ze sa bojis ze si tehotna, alebo si tehotna alebo je tam iny medicinsky dovod, takze sup otestovat alebo k lekarovi 🙂
@petamich neviem no skôr si myslím ze je nemožné aby som bola tehotná keď som nemala styk Véd to sa nedá, myslím si ze to robí psychika
Skús tehotenský test.
Keď píše, že sex nemala, že mala len petting: tak v žiadnom prípade nemôže byť tehotná. Test nemusíš ani skúšať...
Petting= bozkávanie, maznanie, dotyky.....
@tessa2299 Véd to ja som sa divila že prečo mi tu hento píšu 😅už som z toho bola v strese 😅😅aspoň si ma ukludnila
@tessa2299 no myslim, ze su rozne formy pettingu a nebol by to prvy pripad kedy niekto zostal tehotny, neviem aku odpoved slecna ocakava, rovnako ani aku formu pettingu robili (ani to nechcem asi vediet) 🙂 kazdopadne za mna test/lekar alebo par dni pockat, ale ak si nechce spravit test ani ist k lekarovi, tak potom je asi uplne zbytocne domnievat sa a dohadovat sa a radit, nebude mudrejsia ak jej sem 10 ludi napise - mozes/nemozes, sprav si test/kasli na test atd.
myslim, ze to moze mat akekolvek priciny medicinske/nemedicinske ako vravis kludne aj psychicka, chod k lekarovi a budes vediet naisto 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak ti mešká 10 dní MS tak si sprav tehotenský test. Ak bude negatívny, tak šup k lekárovi.