Ahojte. Chcem sa s Vami podeliť o moju skúsenosť a zároveň aj šok.
Mrcha mi mešká dnes uz 11 dní.
Testy spravené zatiaľ len 2 no bohužiaľ negatívne. Asi je skoro ešte na testovanie.
No cysty žiadne nemám, gynekologické problémy taktiež nie.
Na gynekológiu som objednaná až o 2 týždne.
Stretli ste sa už s takýmto niečím prosím? Ďakujem za odpovede. 🙂
ak ti meska 11 dni, nei je skoro an testy. ak su negativne, asi tehu nebudes, teda ak sis iich robila teraz, napr dnes,c i vcera.
ak si si robila testy uz skor, napr pred niekolkymi dnami, tak malinka sanca je.
no skor to bude nejaka hormonalna odchylka. hormonalne odchylky u zien. ktore maju pravidelny ms cyklus su uplne bezne. mozu byt sposobene hocicim, hoci aj niecim bezvyznamnym.
@dominikag1507 nie nebola som ani chorá nič. Preto mi je to divné. Lekár povedal keď som volala minuly týždeň že mám počkať a že má objedná o 2 týždne.
Keď som čakala prvú dcéru, tiež mi meškala mrcha 2-3tyzdne a veru prvé 2 týždne meškania mi test ukazoval negativitu. A potom zrazu bum išla som na sono a už mám doma 5 ročnú dcéru.
@majamat včera som si robila druhý test i keď som tam videla druhu slabú čiarku nejako som tomu nevenovala pozornosť. A dnes som si nerobila povedala som si že však načo. Len ma to všetko tak zaujima.. prave preto som sem hodila príspevok aby som si prečítala situácie a skúsenosti aj iných žien.
@majamat presne práve preto som vyššie písala, že som tomu nevenovala nejakú extra veľkú pozornosť. Presne tak, že niekedy to ukáže a niekedy nie. Bábätko plánujeme už vyše 2 roky preto by som sa aj potešila ale ešte radšej nie. Doteraz som mala MS presne maximálna odchýlka 1 deň meškania a aj to iba keď som že bola prechladnuta alebo som brala antibiotiká.
A nemas fotku toho testu?🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kf23 mne tak meskali a bolo to po chorobe...nebola si nahodou v poslednej dobe chora? Ak by islo o tehu uz by to testy museli ukazovat podla mna ...