Meškanie menštruácie a možné tehotenstvo

14. sep 2022

Dobrý deň. Momentálne mi štvrtý deň mešká menštruácia, mám trošku divné bolesti v podbrušku a miernu nechuť do jedla.
Tehotenský test som si robila a vyšiel negat. a samozrejme nemusel dnes nič ani ukázať, ale aj tak ho sem pridám čo si o tom myslíte. Jedna fotka je s filtrom.
Ďalší test mám v pláne si spraviť až o pár dní.

anjelicek26
14. sep 2022

Ten test je velmi rozpity, skus zajtra rano spravit dalsi a ponor ho kratsie.

autor
14. sep 2022

@anjelicek26 áno viem trošku som prepískla. Test bol najprv normálny a rozpil sa až po dlhšej dobe len som tu veľmi veľa čítala, že ženám ukázal najprv jednu čiarku a po nejakej dobe (viac než 5 minút) na teste ducha a nakoniec boli tehotné. Ďakujem za odpoveď.

e1i
14. sep 2022

Po limite je akákoľvek ciarka neplatná

autor
14. sep 2022

@e1i nie vždy to tak je,ale samozrejme teraz nedávam tomu veľké šance. O pár dní sa uvidí. 🙂 ďakujem

simonkazga
14. sep 2022

Toto je určite neplatný test. Skús zopakovať. Nehnevaj sa na mňa prosím, ale nemohlo sa stať, že si namočila nesprávny koniec? Ten test totiž vyzerá tak divne, zelená časť rozmočená, vyhodnocovacia časť ako keby sa k tej testovacej čiarke moč ani nedostal.
Každopádne, zopakuj radšej

autor
14. sep 2022

@simonkazga jeejda určite bol správne vložený. Test nie je rozmočený zo žiadnej strany, ale odráža sa od neho svetlo a na jednej fotke je filter 🤦🏻‍♀️

autor
14. sep 2022

@simonkazga jedine sa mohlo stať len to, že nebol namočený v dostatočnej línii.

nely1704
15. sep 2022

Určite je to neplatný test. Skus iný. Pripadne ak je to Pepino tie neukazuju správne výsledky

janetinka27
15. sep 2022

naozaj zle namoceny, jedoslova zniceny. dalsi napovie viac.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre